Katso voimistelua netin välityksellä

Minalla ja Julialla on edessään intensiivinen kisaviikonloppuMinalla ja Julialla on edessään intensiivinen kisaviikonloppu
Viikonloppuna voi seurata jännittäviä kilpailuhetkiä netin välityksellä.

SVS Open on kansainvälinen rytmisen voimistelun kutsukilpailu, joka järjestetään tänä vuonna 11-13.5. Espoossa Tapiolan hallilla. Kisassa nähdään rytmisiä voimistelijoita läheltä ja kaukaa – mukana ovat mm. Valko-Venäjä, Canada, Tanska, Viro, Latvia, Liettua, Venäjä ja toki myös Suomi. Erittäin kovatasoisessa Prejunioreiden sarjassa on myös vahva TNV:n edustus mukana: kilpailussa edustavat taitavat voimistelijamme Julia Laine ja Mina Koski. Minan ja Julian sarja alkaa lauantaina klo 13.00. SVS-openia voit seurata osoitteessa www.livestream.com/voltigierdvd.

Voimisteluelämyksiä viikonloppuun!