Rytmisen joukkuevoimistelun luokkakilpailu, Samppalinnan palloiluhalli

Lauantaina 12.5.2012 Glittereistä toinen joukkue osallistui 1 luokan joukkueluokkakilpailuun vapaaohjelmalla. Viiden hengen tyttöporukka valmistautui illan kisakoitokseen samanlaisilla nutturakampauksilla ja samansävyisillä tossuilla sekä upouusilla joukkuepuvuilla. Sovituksessa olikin säpinää ja hillitöntä hihitystä. Kaikille löytyi kuitenkin puku ylle.

Lämmittelyn ja mattotreenin jälkeen joukkue odotti jännittyneenä omia esiintymisvuorojaan. Joukkuekilpailuissa joukkue esiintyy aina kaksi kertaa, antaen kaksi näyttöä. Näytöistä saadut pisteet lasketaan yhteen. Glitterit sijoittuivat kolmansiksi, jääden kakkossijasta vain vajaan kymmenyksen. Tulokset löytyvät täältä.

Valmentajana mukana ollut Noora Palmroos oli tyytyväinen tyttöjen esityksiin. Molemmat näytöt olivat parempia kuin harjoituksissa tehdyt ohjelmat. Tytöt tsemppasivat hienosti kisan näytöissä. Valmentaja kuitenkin muistuttaa, että parannettavaa ja hiottavia kohtia jäi vielä runsaasti.