Intensiivinen kisaviikonloppu; SVS Open ja 6.luokan kilpailu

Äitienpäiväviikonloppuna Mina ja Julia kisasivat sekä kansainvälisessä että kansallisessa seurassa. Lauantaina nähtiin sekä Tähtirytmisten taidonnäytteitä SVS Openissa ja sunnuntaina Turussa 6. luokan luokkakilpailuissa.

SVS Open on kansainvälinen rytmisen voimistelun kutsukilpailu, joka järjestettiin tänä vuonna 11-13.5. Espoossa Tapiolan hallilla.  Kisassa nähtiin rytmisiä voimistelijoita läheltä ja kaukaa – mukana olivat mm. Valko-Venäjä, Canada, Tanska, Viro, Latvia, Liettua, Venäjä ja toki myös Suomi. Erittäin kovatasoisessa Prejunioreiden sarjassa  edustivat  myös Mina ja Julia.  Prejunioreiden sarjassa 17 osaavan voimistelijan joukossa Mina sijoittui 13. sijalle ja Julia 14. sijalle. Suorituksiin eksyi valitettavia virheitä, mutta tytöiltä nähtiin myös paljon onnistumisia ja hienoa eläytymistä. Julian ja Minan SVS-openin suoritukset voi katsoa jälkikäteen täältä. Tyttöjen valmentajan kilpailussa oli mukana Eveliina Koskelo.

Sunnuntaina tytöt kilpailivat Turun luokkanousukisoissa 6. luokan kilpailussa. Tyttöjä valmensi Eveliina Koskelo ja kilpailussa tuomarina toimi Sini Kotilainen. ”Molemmat paransivat suorituksiaan eilisestä”, kommentoi kisan jälkeen  valmentaja Eveliina Koskelo. Vaativat välineosat ja riskiheitot vaativat kuitenkin vielä useita toistoja, jotta suoritusvarmuus nousisi. Erittäin positiivista kuitenkin on, että Eveliinan käsialaa oleva pallokoreografia ihastuttaa yleisöä kisasta toiseen. Koko kilpailussa 14 kovatasoisen voimistelijan joukossa Mina saavutti 8. sijan ja Julia 9. sijan. Julia voimisteli vapaaohjelmalla myös kilpailun toiseksi korkeimmat pisteet.

Suuri kiitos viikonlopun kilpailukokemuksista kisajärjestäjille; SVS:lle ja TLS:lle. Lisäksi onnittelut hienoja sijoituksia lunastaneille voimistelijoille sekä heidän valmentajilleen. Kansainvälisen SVS Openin tuloksiin pääset tästä ja Turun luokkakilpailujen tuloksiin tästä.

Suurimmat kiitokset ja onnittelut tänään kuuluvat kuitenkin kaikille äideille – sydämellisesti kiitos!