Kristallirytmisiä Turun luokkanousukilpailuiden Asemalla!

Turun Liikuntaseura järjesti äitienpäiväviikonloppuna 12.-13.5. luokkakilpailun Turussa Samppalinnan palloiluhallilla. Sunnuntai alkoi Turun luokkakilpailuissa Asematapahtumalla, jossa seuraamme edusti jälleen ennätysmäärä pieniä voimistelijan alkuja.Mukana oli hieno edustus Kristallirytmisistä. Glitteri- ja Kristallirytmisten valmentajan Noora Palmroosin mukaan ”päivä oli tärkeä, sillä asemalla esiintyi tänään ensikertalaisia Kristallirytmisiä. Tytöille jäi hyvä mieli kisasta ja saimme hyvää palautetta!” Erityisesti Noora löysi kehuttavaa suojattiensa ojennuksista, joita onkin harjoituksissa treenattu kovasti. Valmentajat ovat tehneet hyvää työtä pienten voimistelijoiden kanssa, sillä kehitys näkyi selvästi ja kaikki selvisivät hienosti ja hymyillen kilpailusuorituksestaan!