Tanssille jälleen menestystä!

Lauantaina 12.5. Turun työväenopistolla tanssittiin Lahjan Tyttöjen järjestämässä Show your dance by Cailap -tapahtumassa. TNV:tä oli jälleen hyvä, neljän joukkueen edustus paikalla. Yli 16-vuotiaiden sarjassa tanssivat Enerchics ja Energizer, 12-15-vuotiaissa Enerteens sekä 7-11-vuotiaissa uusi, Birgitta Pajunojan kokoama joukkue, Volterrat. Kaikki joukkueet tekivät tapahtumassa hyvän suorituksen ja pisteetkin nousivat korkealle.

Enerchics palkittiin vanhimpien sarjassa parhaan ilmaisun kunniakirjalla. Chicsien pisteet eri osa-alueilta (kokonaisuus, ilmaisu, idea ja tekniikka) nousivat kaikkien tuomareiden mielestä 4-5pisteeseen (max 5p). Ainoastaan liikkeiden dynamiikkaan toivottiin lisää keskittymistä. Myös Energizer ja Enerteens saivat kaikista osa-alueista 3-4pistettä. Enerteenseillä jännitys toi pientä kiirehdintää liikkeiden suorittamiseen mutta ideaa kehuttiin mielenkiintoiseksi. Energizereille jäi vielä kehittämistä ilmaisun puolelle, sen sijaan ryhmän yhtenäisyys sai kehuja. Volterrat saivat palautetta vaikeasta musiikista, toisaalta tytöt tanssivat haastavaan musiikkiin ikätasoon nähden todella hyvin. Vielä harjoituksissa nähdyt kuvioiden pienet epäselvyydetkin tytöt saivat korjattua varsinaiseen suoritukseen.

 

 

Enerchics ja Energizer kisaavat vielä tällä kaudella kertaalleen, Chicsit ensi viikonloppuna Dance&ShowME:ssa ja Gizerit kahden viikon päästä Pyörre-tanssitapahtumassa.

Tämän viikonlopun kaikki kunniamaininnat löydät Lahjan Tyttöjen sivuilta.