Glitterit ja Kristallit Voimistelupäivillä, Glitterit1 -joukkueelle hopeaa!

Suomen Voimistelupäivät järjestettiin tänä vuonna Espoon Telinetaiturit ry:n toimesta Espoon Tapiolassa 8.–10. kesäkuuta. Ohjelmassa oli kilpailuja eri Svolin kilpailumuodoissa sekä lukuisia oheistapahtumia. Voimistelupäiville osallistui TNV:stä suuri 40 hengen rytmisen voimistelijan osallistujajoukko. TNV:läisittäin kilpailupäivät sujuivat iloisissa merkeissä, eri luokissa savutettiin hienoja sijoituksia. Yksi upea TNV-saavutus oli  Glitterit1 -joukkueen hopeasijoitus joukkueiden 1. luokassa. 

1. luokassa kilpaili uskomattomat 118 voimistelijaa. Glitterirytmisten Kerttu Viitakangas voimisteli hienosti 13. sijalle ja Gabriella Sokolova 18. sijalle. Sarjassa edustivat lupaavilla suorituksilla myös Glittereiden Essi Hokkanen, Nanaka Tagekata, Emilia Heinonen, Carolina Ilo ja Jenna Holi. Valmentaja Noora Palmroos oli pääosin tyytyväinen suojattiensa kilpailusta: ”isompia virheitä ei näkynyt kenelläkään – erityisesti Essi oli meidän onnistuja tänään.”

Rytmisen joukkuekilpailussa 1. luokassa kilpaili Glitterit1 -joukkue, joka saavutti hienosti 2. sijan kuuden joukkueen joukossa. Glitteri1 -joukkueessa voimistelivat Gabriella Sokolova, Kerttu Viitakangas, Nanaka Tagekata, Essi Hokkanen ja Carolina Ilo. Nooran mukaan joukkueena tytöt paransivat suoritustaan ja samalla tulosta viime kilpailusta. Onnittelut voimistelijoille ja valmentajille mitalisijasta! Sunnuntain asemalla esiintyi myös iloinen, nuoremmista voimistelijoista koottu Glitterit2 -joukkue. Glitterit2 -kokoonpanossa voimistelivat Emma Sokolova, Anna Leinonen, Vilma Kangas, Viivi Metsämäki ja Mimosa Turunen. Pienet Glitterit esittivät joukkueohjelman lupaavan yhdenaikaisesti ja iloisesti esiintyen.

Sunnuntain asemalla nähtiin suloisia esiintymisiä mm. pienten Kristallirytmisten voimin. Voimistelupäivien yleisö palkitsi TNV:n pikkurytmisten esitykset spontaanein taputuksin.

”Nyt lähdemme hyvillä mielin parin leirin kautta kesälaitumille”, summasi Noora kisan jälkeisiä tunnelmia. Katseet on käännetty jo selkeästi kohti uutta kautta. Kaikki Suomen Voimistelupäivien tulokset löydät täältä. Onnittelut voimistelijoille ja valmentajille hyvistä sijoituksista ja iloista kesälomaa sen koittaessa!

Ensi vuonna kesäkuussa 2013 Voimistelupäivien luokkakilpailuja käydäänkin osana Sun Lahti -tapahtumaa.

Hopeaa 1. luokassa saavuttanut Glitterit1-joukkue