Jumppaleirillä oli kivaa!

TNV:n perinteinen jumppaleiri pidettiin jälleen koululaisten ensimmäisellä kesälomaviikolla. Leiri järjestettiin tänä vuonna jo viidettä kertaa. Viikon aikana 17 reipasta leiriläistä osallistuivat erilaisiin aktiviteetteihin. Ohjelmassa oli muun muassa showtanssia, zumbatomicia, voimistelua, luovaa liikuntaa, leikkejä ja ulkopelejä sekä askartelua.

Leirin retkipäivä keskiviikkona suuntautui Paavo Nurmi Stadionille. Retkipäivän teemana olivat Olympialaiset ja kisailimme leikkimielisesti eri lajeissa. Lajeina leiriolympialaisissamme olivat keihäänheitto ja pituushyppy pareittain sekä esteiden alitus ja kolmijalkajuoksu. Iltapäivällä pulahdimme Samppalinnan maauimalan veteen nauttimaan aurinkoisesta kesäpäivästä.

Jumppaleirin päättyi vanhemmille ja sukulaisille esitettävään esitykseen. Tänä vuonna leiriläiset esittivät vauhdikkaan ja kesäisen zumbatanssin.

Kiitos kaikille leiriläisille hauskasta leiristä ja aurinkoista kesää!

 ..