Valmentajat perinteisillä kesäjuhlilla

Valmennuksen leiriviikon päätteeksi perjantaina 15.6. TNV:n valmentajat kokoontuivat perinteisesti yhteen vapaamuotoisesti summaamaan edellistä kautta ja suunnittelemaan tulevia suuntaviivoja. Loistava sää, kaunis ympäristö ja herkulliset tarjoilut loivat ihanteelliset puitteet juhlalle.

Juhlassa pohdittiin positiivisessa hengessä eri valmennuksen ja seuratoiminnan osa-alueita. Viime vuosina TNV:n valmennus on kehittynyt niin harrastajien lukumäärän kuin taitotasonkin suhteen. Mukaan on myös saatu paljon uusia, valmennusuraansa aloittavia ja kokeneitakin valmentajia, joiden panos seuralle on korvaamaton. Kokonaisuudessaan juhlassa tuli esiin jälleen seuran valmentajen ja lajien erinomainen ryhmähenki. Valmennuksen tilanne näyttää siis hyvältä – aina on kuitenkin myös kehittämistä ja parannettavaa.

Kiitos valmennusvastaava Laura Nikkaselle ja juhlaa emännöineelle Karoliina Nevälle järjestelyistä.

Aurinkoista kesää kaikille ja hyvää lomaa kun sen aika koittaa. Elokuussa taas tavataan!