Juhannusaikaa vauhdittivat HämVS-TNV -tapahtuma ja TNV-Flex -joukkueen yhteistyö

Yhteistyökyky ja verkottuminen ovat asioita, joita vaaditaan myös voimisteluvalmennuksessa. TNV:n rytmiset ovat toimineet yhteistyötapahtumissa ja -projekteissa ahkerasti ennen ja jälkeen juhannuksen. 

HämVs-TNV ystävyystapahtumassa nähtiin rytmisen voimistelun duo- ja trio-ohjelmia

Rytmisen voimistelun saralla TNV on tehnyt paljon hedelmällistä yhteistyötä Hämeenlinnan Voimisteluseuran kanssa. Juuri ennen juhannusta Hämeenlinnassa järjestettiin jo toistamiseen HämVS-TNV ystävyystapahtuma. Hauska ja onnistunut esiintymistapahtuma oli piristävä loppuhuipennus kaudelle. Julia Laine ja Mina Koski debytoivat nauhaohjelmillaan. Tyttöjä jännitti nauhaesiintyminen, mutta ohjelmat sujuivat oikein hyvin ensimmäisiksi kerroiksi. Lisäksi Hämeenlinnassa nähtiin hauskoja duo-ja trio-ohjelmia. Julia ja Mina esiintyivät vauhdikkaalla ”agentti”-aiheisella duo-ohjelmalla värikkäät voimistelupuvut ja mustat hatut päässään. ”Kivaa oli tavata kavereita taas ja useamminkin saisi olla tälläisiä ystävyystapahtumia”, totesivat voimistelijat päivän jälkeen. Kiitos kaikille Hämeenlinnan Voimisteluseuran tapahtuman järjestäjille – ja erityisesti Emmalle! Kiitos myös Noora Palmroosille organisoinnista TNV:n puolesta.

TNV-Flex juniorijoukkueen yhteistyö alkoi

Kesäkuussa alkoi TNV:n rytmisten voimistelun seurayhteistyö Raisiolaisen Voimisteluseura Flexin kanssa. Seuramme voimistelijat Mina Koski, Julia Laine ja Katariina Kankaanpää tähtäävät yhdessä Flexin voimistelijoiden Elli ja Helmi Rauhaniemen ja Venla Liukkosen kanssa ensi kaudella rytmisen voimistelun juniorijoukkuekilpailuihin. Juniorijoukkueen koreografina toimii Emma Kurki ja tyttöjä valmentavat Eveliina Koskelo ja Suvi Lax.

Heti juhannuksen jälkeen maanantaina 25.6.  alkoi  joukkueen ohjelman koreografian kasaaminen Emma Kurjen kanssa. ”Kaikki olivat koossa jo heti aamusta. Sekä tytöt että valmentajat olivat kaikki erittäin innoissaan tulevasta sekä odottavaisin mielin”, kertoi Eveliina Koskelo leirin aloitustunnelmasta. Maanantain 7,5 tunnin ahkeran puristuksen aikana saatiin jo  hyvä ohjelman runko valmiiksi. Ohjelman viimeistely jatkui toisella pitkällä 7 tunnin urakalla heti tiistaina. Ohjelmasta tulikin erittäin lupaava; siinä on paljon vaikeita  heittoja ja vaihtoja. Musiikkina kuullaan vauhdikasta Shakiraa. Eveliina näki kahden päivän aikana syntyneen ohjelman erittäin onnistuneena: ”Ohjelmasta tulee treenattuna TODELLA hieno ja iloinen! Toki paljon on tehtävää ja treenattavaa, mutta jopa joitan pikkuasioita päästiin jo viilaamaan. Odotan jo innolla kesäloman jälkeisiä joukkuetreenejä, jolloin päästään harjoittelemaan kunnolla ohjelmaa. Olen iloisesti yllättynyt ja ylpeä jokaisesta tytöstä!”  Kiitos Emmalle, Eveliinalle ja Suville leiripäivän mahdollistamisesta.

TNV-Flex -joukkue jatkaa harjoittelun parissa osallistuakseen juniori SM-kilpailuihin marraskuussa 2012. Sitä ennen on kuitenkin edessä hyvin ansaittu ja rentouttava kesäloma!