TNV Dance FINLAND Portugaliin

TNV:n tanssijoukkueista koottu 13-27-vuotiaiden tapahtumajoukkue TNV Dance FINLAND suuntaa lauantaina kohti Portugalin Coimbrassa järjestettävää EuroGym-tapahtumaa. Ryhmä on aloittanut rahankeruun matkaa varten jo syksyllä ja ohjelmatreenejäkin on pidetty vuodenvaihteesta. Joukkue esiintyy Coimbrassa kaksi kertaa Made in Finland -ohjelmallaan, joka koostuu suomalaiseen musiikkiin tehdyistä tansseista: luvassa on muun muassa letkeää menoa Reggaerekan tahtiin sekä kovaa tykitystä vanhan kunnon Daruden Sandstormiin. Ohjelma on luvattu esittää myös sekä TNV:n että Kaisakin joulunäytöksissä. Esiintymisten lisäksi luvassa on erilaisin workshoppeja rugbysta teamgymiin sekä joka illalle tietenkin eri teemojen ympärille rakennetut juhlat. Lisäksi joukkue viettää viimeisen päivän viikon matkasta Portugalin pääkaupungissa Lissabonissa.

Joukkue odottaa innolla matkaa ja kiittää matkaa tukeneita sponsoreita, Ifiä sekä Lindorffia. Lisää uutisia luvassa matkan jälkeen!

Ohjelma alkaa pikku hiljaa näyttää hyvältä valmentajien Karo Koiviston (kuvassa), Maiju Salmisen ja Jenny Pitkäkasken mielestä

 

Toiseksi viimeiset harjoitukset Energymillä ennen matkaa