HämVs-TNV ystävyystapahtumassa nähtiin rytmisen voimistelun duo- ja trio-ohjelmia

Rytmisen voimistelun saralla TNV on tehnyt paljon hedelmällistä yhteistyötä Hämeenlinnan Voimisteluseuran kanssa. Juuri ennen juhannusta Hämeenlinnassa järjestettiin jo toistamiseen HämVS-TNV ystävyystapahtuma. Hauska ja onnistunut esiintymistapahtuma oli piristävä loppuhuipennus kaudelle. Julia Laine ja Mina Koski debytoivat nauhaohjelmillaan. Tyttöjä jännitti nauhaesiintyminen, mutta ohjelmat sujuivat oikein hyvin ensimmäisiksi kerroiksi. Lisäksi Hämeenlinnassa nähtiin hauskoja duo-ja trio-ohjelmia. Julia ja Mina esiintyivät vauhdikkaalla “agentti”-aiheisella duo-ohjelmalla värikkäät voimistelupuvut ja mustat hatut päässään. “Kivaa oli tavata kavereita taas ja useamminkin saisi olla tälläisiä ystävyystapahtumia”, totesivat voimistelijat päivän jälkeen. Kiitos kaikille Hämeenlinnan Voimisteluseuran tapahtuman järjestäjille – ja erityisesti Emmalle! Kiitos myös Noora Palmroosille organisoinnista TNV:n puolesta.