TNV valloitti Portugalissa

TNV:n tanssijoukkueista koottu TNV Dance Finland osallistui Portugalin Coimbrassa järjestettyyn Eurogym-tapahtumaan viime viikolla. Viikon mittaisella matkalla ehdittiin tutustua Coimbran lisäksi myös maan pääkaupunkiin Lissaboniin. Matkaan lähdettiin 14.7. ja ensimmäisen päivän ohjelmassa oli matkustaminen Turusta Helsinkiin, Helsingistä Lissaboniin ja Lissabonista Coimbraan majoituskoululle. Sunnuntaipäivä otettiin rennosti ja tutustuttiin kaupunkiin. Illalla osallistuttiin avajaisparaatiin ja -seremoniaan.

Avajaisparaatin alkua odotellessa

Ensimmäisen päivän helteistä nauttimassa Mondego-joen rannalla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maanantaina jatkoimme tutustumista kaupunkiin ja löysimme ihanan vilvoittavan maauimalan. Tiistai-aamupäivä kului koreografia-workshopiin osallistuessa ja ensimmäiseen esitykseen valmistautuessa. Molempina iltoina tanssittiin lisäksi puistoalueella järjestetyissä Let`s Share -partyissa. Keskiviikkona kiersimme kaupungin nähtävyyksiä kaupunkisuunnistuksen merkeissä ja esiinnyimme kauppakeskus Dolce Vitassa. Made in Finland -ohjelma keräsi kehuja muun muassa FIGin Gymnastics for All -komitean jäseneltä Rogerio Valeriolta. Keskiviikko-iltana juhlistimme hyvin menneitä esityksiä pizzalla ja katselimme UEG Galassa muiden maiden upeita ohjelmia. Torstaina osallistuimme TeamGym-workshopiin sekä Closing Ceremonyyn, jossa EuroGymin tapahtumaisännyys luovutettiin Ruotsin Helsingborgille vuotta 2014 varten. Illan kruunasi hieno ilotulitus.

TeamGym-workshopissa päästiin kokeilemaan sekä koreografian tekoa että voltteja.

Kaupunkisuunnistuksessa tutustuttiin Coimbran nähtävyyksiin -Jardim da Manga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perjantai-aamuna suuntasimme junalla kohti Lissabonia, jossa vietimme kaksi päivää nähtävyyksiä kierrellen ja jäljelle jääneitä euroja kuluttaen. Suomeen ja Turkuun palattiin väsyneinä mutta tyytyväisinä 22.7. aikaisin aamulla.

 

Lissabonissa tutustuttiin kaupunkiin -osa kävellen, osa turistibussilla

Lissabon perjantai-iltana -osa uskaltautui myös veteen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valmentajat Jenny, Karo ja Maiju kiittävät ihania tyttöjä matkasta ja erityisesti iloisista ja energisistä esiintymisistä. TNV Dance Finland esiintyy joulukuussa sekä TNV:n että Kaisakin näytöksissä -tervetuloa katsomaan!

 

Joukkue kiittää matkaa tukeneita Ifiä sekä Lindorffia