Syksyn aikataulut päivitetty sivuillemme!

Syksyn aikataulut ovat nähtävissä jokaisen ikäryhmän aikataulut-osioissa. Ilmoittautuminen syyskaudelle (aikuiset) ja liikuntaryhmiin (lapset & nuoret) alkaa maanantaina 27.8.2012 klo 12.00 sähköisessä jäsenpalvelussa. Syyskausi alkaa maanantaina 3.9.2012.

Aikuiset ilmoittautuvat ainoastaan haluamalleen kaudelle (Syksy ’12, Energym/koulut), yksittäisille tunneille ei tarvitse ilmoittautua.  Jäsenkortilla on oikeus osallistua tunneille rajoituksetta ilman ennakkoilmoitusta. Koko vuoden 2012 jäsenkortin lunastaneiden ei tule ilmoittautua lainkaan.

Lapset & nuoret ilmoittautuvat kaikkiin haluamiinsa liikuntaryhmiin sähköisen jäsenpalvelun kautta, sillä paikkoja on rajoitetusti. Sähköisen ilmoittautumisen tehneet saavat jäsenmaksun suoraan omaan sähköpostiinsa. Jäsenkortin ja kausitarran saat maksukuittia vastaan Energymin jäsenpalvelusta tai koulutuntien ohjaajalta.

Ohjeet & ilmoittautuminen sähköisessä jäsenpalvelussa >>>