Valmennussektori etsii valmentajia ja ohjaajia

TNV:n valmennussektori koostuu joukkuevoimistelusta, rytmisestä voimistelusta ja tanssista. Valmennussektori on viiden vuoden aikana kasvanut 80 voimistelijasta 250 voimistelijaan ja tanssijaan. Valmennustoimintaa pyöritämme vapaaehtoisten valmennusvastaavien ja 40 aktiivisen valmentajan voimin.

Nyt haemme joukkoomme lisää innostuneita valmentajia! Haemme uusia toimijoita kaikkien lajiemme pariin. Valmentamisen voi aloittaa iästä ja kokemuksesta riippuen apuvalmentajana tai vastuuvalmentajana. Apuvalmentajina toimivat 13-17-vuotiaat nuoret ja valmentajina 18 vuotta täyttäneet aikuiset. Seurassamme toimii tuutorointijärjestelmä, jossa uusi valmentaja saa kokeneemman valmentajan tuutorikseen ohjaamaan valmentajapolun alussa. Lisäksi TNV kouluttaa kaikki valmentajansa Suomen Voimisteluliiton koulutuksissa. Sinulla itselläsi ei tarvitse olla voimistelu- tai tanssitaustaa, tärkeintä on halu ja innostus oppia. Tietotaidon, kokemuksen ja innostuksen mukaan sopiva valmennusrooli ja valmennettava ryhmä sovitaan yhdessä valmennusvastaavan kanssa.

Seurana tarjoamme valmentajalle

-kilpailukykyisen palkan
-seuran ja valmennusvastaavien tuen
-innostuneen ja toisiaan tukevan valmentajaporukan
-monipuolisia virkistyspäiviä ja seuran sisäisiä koulutuksia kausittain
-mahdollisuuden edetä ja kehittyä valmentajana
-kausittaisen koulutustuen, jonka voit käyttää haluamaasi valmennuskoulutukseen

Jos kiinnostuit valmennus-/ohjaustoiminnasta ja kaipaat lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä valmennusvastaavaamme Laura Nikkaseen (yhteystiedot alla).

”Parasta valmentamisessa ovat innostuneet voimistelija- ja tanssijatytöt sekä valmentajaystävät.”
 Riikka Andersson, Lupiinien valmentaja

 Kuvia valmentajiemme monipuolisesta toiminnasta – arkea ja juhlaa
Lisätietoja

TNV:n valmennusvastaava Laura Nikkanen

p. 040-513 2923

nikkanen.laura(at)gmail.com