TNV:n Golden Age-joukkue hioo Italian ohjelmistoaan

Yhteisharjoitukset Säkylässä sujuivat mallikkaasti

Säkylähalli täyttyi keskiviikkoiltana 22.8. Turun NVn ja Säkylän NV:n iloisista seniorivoimistelijoista. Osallistujia oli yhteensä lähes 50. Kyseessä oli Italiaan Golgen Age-festivaaleille matkaavan show:n ”Neljä vuodenaikaa” ensimmäinen jännittävä yhteisharjoitus. Iso liikuntahalli mahdollisti ohjelmien useiden siirtymisten ja paikkojen haun harjoittelemisen.

Treenit alkoivat kokonaisuuden finaali-osuuden ja avajaismarssin rakentamisella. Suomen lipun sisääntulo näytti jo täällä kotimaassa juhlalliselta. Toinen pääharjoituskohde oli nopeat asujen vaihdot ohjelmien välissä. Tunikat ja puserot viuhahtelivat naurun säestyksellä. Päivän päätteeksi Säkylän  syksy – tyylikkäine asuineen ja sateenvarjoineen, Turun sini-valkoinen talvi, senioritanssijoiden yhteinen raikas, kukka-asuinen kevät ja Turun oranssi-keltainen auringonnousun sisältävä kesä toi katsojien ja meidän ohjaajien silmiin Pohjolan upeat, neljä erilaista vuodenaikaa. Kuukausi vielä treenataan ja syyskuun lopulla suuntaamme kohti Montecatinia, Italiaa.

TNV:n sinivalkoinen Talvi-ohjelma