Karneolit ja Pink yhteisellä treenileirillä

Karneolit ja Pink osallistuivat yhdessä treenileirille viikonloppuna. Leirin ohjelmassa oli välinetekniikkaa, liikkuvuutta, jalkatekniikkaharjoituksia ja mukavaa yhdessäoloa ja tutustumista toisen joukkueen tyttöihin. Leirillä saatiin myös hienoja uusia oppimishetkiä Mona Leinon ja Maiju Korpelan pitämien huipputuntien kautta, kiitokset vielä hyvästä valmennuksestanne!

Karneolit aloittivat leirillä syksyn uuden naruohjelman harjoittelun. Lisäksi treenattiin muun muassa pallotekniikkaa, venyteltiin ja opittiin uusia leikkejä. Leiri käynnisti hyvin alkaneen välinekauden!

PINK-joukkueen leiriviikonloppu sujui vauhdikkaasti. Maijun pallotunti yhdisti hyvin vartalotekniikan ja välineen käsittelyn. Monalle kiitos erittäin tehokkaasta jalkatekniikka- ja liikkuvuustunnista. Tunneista saatiin ideoita tulevaan ja kipeät lihakset leirin toiseen päivään. Toinen päivä käynnisti uuden pallo-ohjelman harjoittelun. Tästä on hyvä jatkaa syyskautta!