Ilmoittautuminen syyskaudelle alkoi maanantaina klo 12.00

Ilmoittautuminen syyskaudelle alkoi maanantaina 27.8. klo 12.00 TNV:n sähköisessä jäsenpalvelussa.

Lasten ja nuorten tulee ilmoittautua kaikkiin haluamiinsa ryhmiin, sillä paikkoja on rajoitetusti. Aikuiset sen sijaan ilmoittautuvat ainoastaan kaudelle (Energym/Koulut). Aikuisten kortilla saa osallistua rajoittamattomasti kaikille tunneille, ennakkoilmoittautumista yksittäisille tunneille ei tarvitse tehdä.

Sähköisen ilmottautumisen tehneet saavat jäsenmaksun suoraan sähköpostiinsa. Jäsenkortin ja kausitarran saa maksukuittia vastaan Energymin jäsenpalvelusta tai koulutuntien ohjaajilta. Maksut voi suorittaa suoraan myös Energymin jäsenpalveluun. Energymissä maksuvälineinä käyvät käteinen, maksukortit, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit sekä TYKY-setelit ja Sporttipassi.

Energymin jäsenpalvelu on auki ma-pe klo 12-19. Tavoitat meidät puhelimitse, 040 – 416 1096.

Ohjeet ilmoittautumiseen tästä >>> ja sähköiseen jäsenpalveluun pääset tästä  >>> 

Syyskausi alkaa maanantaina 3.9.2012, energistä syksyä kaikille!