Tixia syksyn treenileirillä

Tixia-joukkueen syksyn treenileiri pidettiin Suvituulessa Hirvensalossa pe 24.8 – la 25.8.2012. Leirin tavoitteena oli yhdessäolo kesän jälkeen, vannetekniikan parantaminen, joukkueen ryhmäytyminen ja syksyn kilpailuohjelman eteenpäin vieminen.

Perjantai-iltapäivällä Suvituulen saliin kokoontuikin motivoitunut 19 tytön ryhmä. Petra ja Kartsu pitivät tehokkaan ja rankan kolmen tunnin perustreenin. Erityisesti painotettiin jalkatekniikkaa, liikkuvuutta ja vanteen käsittelyä. Lisäksi kuunneltiin syksyn kilpailuohjelman musiikkia ja harjoiteltiin ohjelman vartalosarjoja musiikin tahtiin. Tiukan treenin jälkeen vuorossa oli sauna ja uinti lämpimässä 32-asteisessa uima-altaassa. Iltapalan jälkeen huoneissa oli vielä kova supina ja säpinä, kun tytöt nauttivat yhdessäolosta.

Lauantaina treenit jatkuivat heti aamuyhdeksältä. Tällöin harjoiteltiin lisää vanteen perustekniikkaa ja nautittiin Suvituulen isosta salista, jossa korkeutta riittää ja välineen vaihdotkin sujuivat mallikkaasti. Ennen lounasta kokoonnuttiin vielä leirin yhteenvetoon ja samalla valmentajat ilmoittivat syksyn joukkuejaon. Onnistuneen leirin jälkeen alkaa syksyn vanneohjelman hiominen toden teolla kohti kauden kisoja.