TNV:n voimistelijoita Minirytmisten avoimella leirillä

Suomen Voimisteluliiton Minirytmisten avoin leiri Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla 15.-16.9. keräsi jälleen valtavan määrän pieniä rytmisiä voimistelijoita.

TNV:läisiä voimistelijoita oli mukana Tähtirytmisten– Glitterirytmisten ja Kipinärytmisten harjoitusryhmistä, kun Strassirytmiset voimistelivat samaan aikaan JV-alueleirillä Bluen ja Celesten riveissä. Viikonlopun aikana pikkurytmiset oppivat lisätaitoja rytmisen  vartalo- ja välinetekniikassa ja taitojen lisäksi kehitettiin tärkeitä ominaisuuksia kuten liikkuvuutta, nopeutta, voimaa ja kestävyyttä. Lajikouluttajina leirillä toimivat nimekkäät ja osaavat valmentajat Irina Yushina, Larisa Gryadunova, Silja Ahonen, Emma Kurki ja Laura Ahonen. Lisäksi voimistelijat ahkeroivat ulkoharjoituksia raikkaassa syysilmassa ja saivat energistä tanssiopetusta Tarina Mavrakiksen innostavaan tahtiin.  Kisakallio tarjosi leiriläisille maittavaa ruokaa ja TNV:läisten voimistelijoiden leiripäivät ja -yöt sujuivat hienosti seuran valmentajien Noora Palmroosin ja Minttu Ranteen hyvässä huomassa.

”Leiri meni kokonaisuudessaan hyvin, voimistelijoille treenit olivat hyödyllisiä ja lihakset tulivat varmasti kipeäksi”, summasi viikonlopun antia valmentajana mukana ollut Noora Palmroos. Glitterirytmisten mukaan erityisesti keilaharjoituksia oli mukava tehdä, koska niitä ei käytetä vielä niin paljon omissa harjoituksissa. Voimistelijat myös mainitsivat uudet kaverit leirin tärkeimpänä osana – kuinkas muutenkaan! Esimerkiksi Glitterien mukaan ”oli kiva kun toisen seuran voimistelija oli samassa huoneessa, niin tutustui ihan uuteen kaveriin!”.

TNV:stä leirillä mukana oli pienten voimistelijoiden lisäksi kokeneet Tähtirytmiset Mina ja Julia. Kaksikolle leiri olikin merkityksellinen, sillä se oli viimeinen mahdollisuus osallistua iän puolesta Minirytmisten avoimelle leirille. ”Olisi jaksanut treenata vielä lisääkin, mutta leirillä oli jälleen kerran hauskaa ja hyviä tunteja!”

 

Takana konkarit Mina ja Julia, edessä Glitterirytmisiä

N-valmentaja Irina Jushinan tunnit olivat tehokkaita

Minirytmisten leirillä oli myös hauskanpitoa ja ulkoliikuntaa!