Golden Age -joukkue starttaa kohti Italiaa

Vuoden kestänyt harjoittelu saa huipennuksen

TNV:n Golden Age Gym Festivaalien ryhmä lähtee esiintymismatkalle Italiaan. TNV:n ryhmä on Golden Age -tapahtumaan lähtevien yksittäisten seurojen ryhmistä koko Suomen suurin. Koko Suomen delegaation vetäjänä toimii TNV:n puheenjohtajanakin toiminut Anna-Liisa Koivisto.

Kultaisen iän voimistelufestivaali, Golden Age -tapahtuma järjestetään tällä kertaa Montecatini Termen viehättävässä kylpyläkaupungissa Toscanan alueella. TNV:n 40 henkinen ryhmä starttaa kohti Italian Montecatini Termeä aikaisin sunnuntaiaamuna 30.9. ja esiintymismatka kestää kokonaisuudessaan viikon. Matkalaukkuun pakataan kahden ohjelman esiintymisvaatteet, Workshop-harjoitusvarusteet  ja päälle puetaan upouusi ”paraatitakki” avajaismarssia varten.

Osallistujia Italiaan on ilmoittautunut 20:nestä eri maasta n. 2000. Suomesta lähtijöitä on kaikkiaan 200. TNV:n ryhmä osallistuu ainakin Zumba ja Taichi- tunneille sekä retkeilee lähiseudun Pisaan ja Firentzeen. Erikoisen hienoa on päästä esiintymään ainoana suomalaisena ryhmänä päätösgaalaan. Koko Suomen delegaation vetäjänä toimii TNV:n Anna-Liisa Koivisto ja oman ryhmämme  matkan johtajana Pulmu Isomaa sekä koreografi-ohjaajana Raija Nurmi. ”Ciao Italia!” 

”Kesä”