Rytmisen voimistelun katselmuksessa esiintymisen iloa ja yli 60 esitystä!

Lauantaina 6.10 Lintulassa järjestetyssä katselmuksessa oli mukana iso joukko TNV:n rytmisiä voimistelijoita ja jopa yli 60 esitystä. Yleisö pääsi nauttimaan voimistelijoiden syksyn harjoittelun tuloksista. Samalla tilaisuus toimi hyvänä harjoituksena tulevia kilpailuja silmällä pitäen. Katselmuksessa esiinnyttiin niin vapaa- kuin välineohjelmilla ja yksilöinä ja joukkueina. Yksilöesiintymisiä oli jokaisesta ryhmästä ja mukana oli myös kolme eri ikäisten joukkuetta.

Yksilösuorituksissa nähtiin jo onnistumisia ja hymyä ja esiintymistäkin irtosi. Aivan pienetkin voimistelijat käsittelivät välineitään taidokkaasti ja perusvoimistelutaidot olivat kehittyneet.

Glitterirytmisten joukkue esitti reippaan vapaaohjelmansa. Ohjema sujui hienosti ilman suurempia suoritusvirheitä, vaikka aivan täsmällisessä yhtäaikaisuudessa onkin vielä kehitettävää.

Kipinärytmisten joukkueen pallo-ohjelmassa oli haastavia välineenkäsittelyliikkeitä ja hienoja yhteistyökohtia, joista joukkue suoriutui jo hyvin. Yhtäaikaisuutta täytyy silti vielä harjoitella.

Team Unita, Turun Naisvoimistelijoiden ja raisiolaisen Voimisteluseura Flexin yhdistelmäjoukkue, esiintyi vauhdikkaalla ja mukaansatempaavalla Emma Kurjen tekemällä vanneohjelmalla. Joukkue on harjoitellut yhdessä vasta tämän syksyn ja siitä huolimatta ohjelma oli upea kokonaisuus, jossa oli mielenkiintoisia yhteistyötaitoja vaativia kohtia. Suorituspuhtaudessa ja ryhmäheitoissa on vielä tekemistä. Joukkueen ensimmäinen oikea kilpailu on ensi viikonloppuna järjestettävä luokkanousukilpailu Järvenpäässä. Ryhmän päätavoitteena on rytmisen voimistelun SM -juniorijoukkuekilpailu.

Onnea  kaikille voimistelijoille kauden tuleviin kisoihin. Suurkiitos hienosta työstä kaikille valmentajillemme ja erityiskiitos tapahtuman järjestäneelle Eveliina Koskelolle. Kiitokset myös mukana kannustaneelle yleisölle!

Alkumarssi Iloiset esiintyjät katselmuksen jälkeen
Kimallerytmisiä Kipinärytmisten Olivia vapaaohjelmallaan Strassirytmisten Sofia vanneohjelmallaan
Strassirytmisten Katariina vanneohjelmallaan  Tähtirytmisten Julia pallo-ohjelmallaan Tähtirytmisten Mina vapaaohjelmallaan
.
Kimallerytmisiä Kristallirytmisiä
Glitterirytmisten Gabi vanneohjelmallaan Glitterirytmisten Kerttu vapaaohjelmallaan