Glitterirytmisiä seuran katselmuksessa

Lauantaina 6.10 Lintulassa järjestetyssä katselmuksessa oli mukana iso joukko TNV:n rytmisiä voimistelijoita ja jopa yli 60 esitystä. Yleisö pääsi nauttimaan voimistelijoiden syksyn harjoittelun tuloksista. Samalla tilaisuus toimi hyvänä harjoituksena tulevia kilpailuja silmällä pitäen. Katselmuksessa esiinnyttiin niin vapaa- kuin välineohjelmilla ja yksilöinä ja joukkueina. Yksilöesiintymisiä oli jokaisesta ryhmästä ja mukana oli myös kolme eri ikäisten joukkuetta.

Yksilösuorituksissa nähtiin jo onnistumisia ja hymyä ja esiintymistäkin irtosi. Aivan pienetkin voimistelijat käsittelivät välineitään taidokkaasti ja perusvoimistelutaidot olivat kehittyneet. Glitterirytmisten joukkue esitti reippaan vapaaohjelmansa. Ohjema sujui hienosti ilman suurempia suoritusvirheitä, vaikka aivan täsmällisessä yhtäaikaisuudessa onkin vielä kehitettävää.

Onnea kaikille voimistelijoille kauden tuleviin kisoihin. Suurkiitos hienosta työstä kaikille valmentajillemme ja erityiskiitos tapahtuman järjestäneelle Eveliina Koskelolle. Kiitokset myös mukana kannustaneelle yleisölle!

Alkumarssi Iloiset esiintyjät katselmuksen jälkeen
Glitterirytmisten Gabi vanneohjelmallaan Glitterirytmisten Kerttu vapaaohjelmallaan