TNV:n upeat seniorit edustivat Golden Ages Gym Festivaaleilla

TNV:läiset Golden Ages Gym Festival -esiintyjät kotiutuivat matkaltaan sunnuntaina, vaikka matkalaukut tulivatkin hieman jälkijunassa Frankfurtista. TNV:n ryhmässä oli mukana neljä todellista voimistelun Grand Old Ladya, jotka ovat aloittaneet kansainväliset voimistelumatkat  jo 60 -luvulla!  TNV:läiset esiintyivät erilaisten näytösten lisäksi Gala -näytöksessä, jossa Turkulaiset edustivat ainoana ryhmänä Suomea. Matkan aikana TNV:läiset nauttivat myös erilaisista terveys- ja kauneushoidoista, workshoppien tarjonnasta ja lähiseudun nähtävyyksistä.
.
TNV:stä  Golden Ages Gym Festivaaleilla oli mukana 40 hengen ryhmä, joista 26 voimisteli Talvi- ja Kesäohjelmissa ja 5 henkilöä (joista 4 miestä!) tanssi senioritanssia. Loput matkalaiset olivat huoltajia ja turisteja. Golden Ages Gym Festivaalit saivat Suomesta kaikkiaan 8:sta seurasta 200 voimistelijaa.
 .
”Olimme rakentaneet Säkylän NV:n kanssa yhdessä vuodenajoista kertovan kokonaisuuden. Ohjelmisto alkoi Säkylän syksyisellä sateenvarjo-ohjelmalla, jatkui sitten talvisella osuudella  ja keväisellä Aamu-Airisto -Senioritanssilla. Turun kesä -osuus aurinkoineen päätti kokonaisuuden”, Raija Nurmi kertoo. Turkulaiset esiintyivät  kaikkiaan 3 kertaa. Yksi edustusesiintyminen oli korkeatasoinen Gala -näytös, jossa Turkulaiset edustivat ainoana ryhmänä Suomea. Raija Nurmen mukaan esitykset sujuivat hienosti, vaikka ryhmässä oli mukana useita ensikertalaisia.
 .
Lisäksi workshopit pyörivät ympäri kaupunkia aamupäivisin, joten liikunnallisia osallistumismahdollisuuksia oli paljon. Iltanäytösten jälkeen päästiin nauttimaan makuelämyksistä elämyksellisiin telttaruokailuihin, jossa TNV:n kokeneiden voimisteluosaajien vanhat suurkisojen massaruokailumuistot palautuivat mieleen. Montecatini Terme osoittautui vanhaksi kylpyläkeskukseksi, jossa oli tarjolla paljon erilaisia hoitoja. TNV:läiset tekivät retkiä lähiseudun Pisaan, Firenzeen ja Lucaan sekä vuorille vanhaan Montecatiniin. Italialaisten tyyli informoida (eli olla informoimatta) päivittäisistä ryhmänjohtajien kokouksista ja esimerkiksi workshoppien paikoista  oli matkalaisten silmin kummallista. Aikataulu kuitenkin piti ja ”varsinkin Anna-Liisan pitkää pinnaa koko Suomen delegaation johtajana ei voinut muuta kuin ihailla!”, Raija Nurmi kehuu.
.
Raija Nurmen mukaan matkat ovat tärkeitä sekä seuran että matkalaisten näkökulmista: ”Matkan aikana ryhmän jäsenet  tutustuvat toisiinsa, ryhmä tiivistyy ja ystävystyy.” Ihanan viikon päätteeksi TNV:läiset  pitivät yhteisen päätöstilaisuuden Säkylän voimistelijoiden kanssa hotellin kattoterassilla. Päätös- ja kiitostilaisuudessa nähtiin upean sään lisänä kuohujuomaa, lahjoja ja jopa serenaadi ohjaajille!
.
TNV:n Golden Ages Gym Festivaalien esiintyjien intoa ja tarmoa ei voi, kuin ihailla! Raija Nurmen mukaan ryhmä suuntaa seuraavaksi kahden vuoden päästä Ranskan Tolouseen eli seuraaville GAGF-festareille! ”Ja voi olla että jo aikaisemminkin jonnekin, kun nyt matkalaukutkin vihdoinkin kotiutuivat…”, Raija Nurmi lisää.
.
Suuren suuri kiitos Golden Ages Gym Festival -esiintyjille TNV:n edustamisesta!
.
 .