Joukkuevoimistelun katselmuksessa upeita ohjelmia

Klassikon koululla 12.10.2012 järjestetyssä joukkuevoimistelun kisakatselmuksessa yleisö sai nauttia upeista ohjelmista. Voimistelijoille katselmus oli syksyn ohjelmien ensi esiintyminen ja toimi hyvänä harjoitustilaisuutena syksyn kisoja varten. Pahin jännitys karisi ensimmäisen suorituskierroksen jälkeen ja toisella kierroksella yleisö pääsi nauttimaan jo hymyistä ja esiintymisestä. 

Katselmuksessa esiintyivät asemasarjoista Bolidit, Karneolit, Lupiinit ja Pink. Bolidit esiintyivät välinetaituruutta vaativalla pallo-ohjelmallaan, jonka tytöt suorittivat jo hyvin. Karneolit taiteilivat veikeällä naruohjelmallaan Angry Birdsin musiikkiin. Kimallerytmisten joukkue esitti vapaaohjelman, joka toi esiin voimistelijoiden taidot. Lupiinit suorittivat yhtäaikaisesti ja täsmällisesti oman pallo-ohjelmansa. Pink esitti pallo-ohjelman, jossa näkyi jo vaikeitakin liikkeitä.

10-12-vuotiaiden sarjasta seuraa edusti kolme joukkuetta: Blue, Celeste ja Black. Bluen ohjelman sujui jo hyvin, mutta parannettavaa löytyi vielä vartaloliikkeiden suoritustekniikasta ja yhtäaikaisuudesta. Celesten ohjelman teemana oli kellot ja aika ja toisella suorituksella joukkue sai mukaan eläytymistä ja yhtäaikaisuutta. Black -joukkue ansaitsee maininnan illan iloisimpana esiintyjänä. Ohjelma oli aurinkoinen ja voimistelijat eläytyivät iloiseen tunnelmaan. Yhtäaikaisuus oli jo hyvällä tasolla. Vielä huomiota tulee kiinnittää suoritupuhtauteen.

12-14-vuotiaiden kilpasarjan edustuksesta vastasi Tixia. Joukkueen musiikki on Amelie-elokuvasta ja ohjelma oli ehyt kokonaisuus. Suorituskin sujui joukkueelta jo hyvin ja perusvoimistelutaidot olivat parantuneet.

Suurkiitos mukana olleille tuomareille: Pirjo Rajamäelle, Riikka Anderssonille, Elina Nikkaselle ja Anni Aholalle arvokkaasta palautteesta ja jojoille buffetin järjestämisestä.

Onnea kaikille joukkueille kauden tuleviin kilpailuihin!