Team Unitalle kultaa ja Julia Laineelle hopeaa Järvenpäässä!

Elise -Järvenpää järjesti syksyn ensimmäiset rytmisen voimistelun luokkakilpailut 13.-14.10.2012. Järvenpään lukiolla. Viikonlopun aikana kilpailtiin luokissa 2,4,6 ja joukkueet. TNV:llä oli kilpailussa runsas ja laadukas edustus ja seuramme voimistelijat saavuttivat jopa 3 mitallia kotiinviemiseksi, joista kaksi saavutettiin joukkuekilpailussa ja kolmas oli Julia Laineen menestyksen ansiota 6. luokan yksilökilpailussa.

Rytmisen voimistelun joukkuekilpailuissa nähtiin TNV:n edustajina 6. luokassa TNV-Flex yhteistyöjoukkue Team Unita sekä 1. luokassa  TNV:n Glitterirytmisistä koostettu Glitterit. Molemmat TNV:n joukkueet saavuttivat ensimmäisen sijan sarjoissaan, tosin molemmilla joukkueilla oli tällä kertaa vain yksi vastustaja.

Team Unitan ja toiseksi tulleen Elise-Järvenpään Scarit -joukkueen välillä oli suuri. Team Unitassa voimistelivat TNV:n Mina Koski, Julia Laine ja Katariina Kankaanpää sekä Raisiolaisen Voimisteluseura Flexin Elli Rauhaniemi, Venla Liukkonen ja  Helmi Rauhaniemi. Sekä  TNV:n valmentaja Eveliina Koskelo että Flexin valmentaja Suvi Lax saivat ”kylmiä väreitä” joukkueensa suoritusta katsellessa. Valmentaja Eveliina Koskelon mukaan ”molemmat näytöt oli loistavia, harmiksi tosin vanteet vielä hiukan karkailivat, mutta aivan mahtavat suoritukset kahden kuukauden yhteistreenauksen jälkeen.”  Team Unitan tytöt olivat yhtä hymyä ja iloa kisan jälkeen, kultamitalli oli hyvä alku syyskauteen.

6. luokan kilpailussa edustivat TNV:n tyylikkäät lupaukset Tähtirytmisten Julia Laine ja Mina Koski. Kisan voiton vei OVOn Jenny Pennanen. Julia nousi kisan päätteeksi hienosti hopeakorokkeelle valmentaja Eveliina Koskelon mukaan ”suhteellisen hyvillä ja rauhallisilla suorituksilla”. Mina taas joutui tyytymään neljänteen sijaan, kun pronssia saavutti Elisen Anna Tikhomirova. Minalla muutamat virheet häiritsivät vielä kokonaisuutta.

Onnittelut ja kiitokset valmentajille voimistelijoiden kehityksestä ja hyvästä työstä. Onnea myös kaikille onnistuneita suorituksia kilpailuissa tehneille voimistelijoillemme ja kiitos viikonlopun edustamisesta.  Kiitämme myös Elise -Järvenpäätä hyvin sujuneista järjestelyistä. Kilpailun tuloksiin pääset tästä.

Team Unita ja kultamitalliposeeraus

Team Unita ja kultamitalliposeeraus