Strassirytmisillä onnistuneita suorituksia Järvenpään luokkakisoissa!

Elise -Järvenpää järjesti syksyn ensimmäiset rytmisen voimistelun luokkakilpailut 13.-14.10.2012. Järvenpään lukiolla. Viikonlopun aikana kilpailtiin luokissa 2,4,6 ja joukkueet.   

2. luokan kilpailussa nähtiin jopa 11 TNV:n voimistelijaa. Strassirytmisten edustaja 2. luokassa oli Jenna Renfors. Strassirytmisen valmentajan Janette Liespuun mukaan Jenna pystyi tekemään vanneohjelmansa ilman selkeitä virheitä ja tekikin siinä ”erittäin siistin ja hienon suorituksen.”  Janetelle voimistelijan seuraavat keskittymisalueet ovat selvät: ”Jennan kanssa lähetään kehittämään vartalovaikeusosien varmuutta ja välineellä heitot pitää saada korkeammiksi.”  Valmentajan mukaan Jenna pystyi kuitenkin venymään kilpailuissa jopa parempaan suoritukseen, kuin harjoituksissa, joka on hyvän kilpailijan merkki. ”Kaikenkaikkiaan tämä oli hieno viikonloppu Jennalle, kun ohjelmia ei oltu harjoiteltu kuin vasta reilu kuukausi ja vielä JV-ohjelmien ohella!”, summasi Janette suojattinsa kilpailukokemusta.

Sunnuntai alkoi 4. luokan kilpailulla, joka oli kerännyt peräti 33 lajin nuorta taitajaa. Tässä luokassa seuraamme edusti suorituspuhtaudessa kehittynyt Strassirytmisten Sofia Kankaanpää. Valmentajan Janette Liespuun mukaan myös Sofialla oli  hyvä viikonloppu. ”Sofian ohjelmien sarjan kruunasi erityisesti naruohjelma, josta Sofia sai myös omien ohjelmiensa joukosta päivän parhaat pisteet”. Janeten mukaan Sofian ohjelmiin oltiin haettu myös teemaa sekä ilmennystä ja hän onnistuikin tuomaan näitä hyvin esille. Valmentaja Janeten mukaan Sofian osien puhtaudessa ja vanneohjelman välinevaikeuksissa jäi vielä seuraaviin kisakoitoksiin parantamisen varaa.

Strassirytmisten Katariina Kankaanpää kilpaili Järvenpäässä rytmisen voimistelun 6. luokan joukkuekilpailussa osana Team Unitaa. Team Unita saavutti ensimmäisen sijan sarjoissaan, tosin joukkueella oli tällä kertaa vain yksi vastustaja. Sekä  TNV:n valmentaja Eveliina Koskelo että Flexin valmentaja Suvi Lax saivat ”kylmiä väreitä” joukkueensa suoritusta katsellessa. Valmentaja Eveliina Koskelon mukaan ”molemmat näytöt oli loistavia, harmiksi tosin vanteet vielä hiukan karkailivat, mutta aivan mahtavat suoritukset kahden kuukauden yhteistreenauksen jälkeen.”  Team Unitan tytöt olivat yhtä hymyä ja iloa kisan jälkeen, kultamitalli oli hyvä alku syyskauteen.

Onnittelut ja kiitokset valmentajille Strassirytmisten kehityksestä ja hyvästä työstä. Onnea myös kaikille onnistuneita suorituksia kilpailuissa tehneille voimistelijoillemme ja kiitos viikonlopun edustamisesta.  Kiitämme myös Elise -Järvenpäätä hyvin sujuneista järjestelyistä. Kilpailun tuloksiin pääset tästä.

Jenna vanteella

Jenna vanteella

Sofia naruohjelmallaan

Sofia naruohjelmallaan