Glitterirytmisiä yksilöinä ja joukkueena Järvenpään luokkakisoissa!

Elise -Järvenpää järjesti syksyn ensimmäiset rytmisen voimistelun luokkakilpailut 13.-14.10.2012. Järvenpään lukiolla. Viikonlopun aikana kilpailtiin luokissa 2,4,6 ja joukkueet.

Glitterirytmisistä koostettu Glitterit -joukkue saavutti kultaa 1. luokassa joukkuevapaaohjelmallaan. Glittereiden haastaja 1. luokassa nähtiin SalNV:n Amorettes -joukkue. Joukkueessa voimistelivat Gabriela Sokolova, Kerttu Viitakangas, Jenna Holi, Essi Hokkanen ja Carolina Ilo.

2. luokan kilpailussa nähtiin jopa 11 TNV:n voimistelijaa. Yleisö sai nähdä välillä jännittyneitä ilmeitä – välillä aurinkoista ilmennystä, mutta pääosin taidokkaita suorituksia ja onnistumisia. Pienet ja vähän isommatkin voimistelijat suorittivat vapaaohjelman pakollisin liikeosin sekä omavalintaisen välineohjelman. Myös Glitterirytmisiä nähtiin 2. luokan kilpailuissa: 2. luokan kisamatolla taitojaan esittivät Gabriella Sokolova, Emilia Heinonen ja Kerttu Viitakangas.Glitterirytmiset ovat edenneet hyvin harjoittelussa ja se näkyi selvästi sourituksissa verrattuna viime kauden kilpailuihin.

Onnittelut ja kiitokset valmentajille voimistelijoiden kehityksestä ja hyvästä työstä. Onnea myös kaikille onnistuneita suorituksia kilpailuissa tehneille voimistelijoillemme ja kiitos viikonlopun edustamisesta.  Kiitämme myös Elise -Järvenpäätä hyvin sujuneista järjestelyistä. Kilpailun tuloksiin pääset tästä.