Sun Lahti -harjoitukset alkaneet – tule mukaan!

Voimistelun suurtapahtuma – Sun Lahti 2013 järjestetään Lahdessa 6.-9.6.2013. Päätapahtumapaikkana toimii Lahden urheilukeskus kivenheiton päässä Lahden keskustasta. Neljän päivän aikana voimistelu loistaa lavoilla, suurhallissa, stadionilla ja Isku Areenalla. Sun Lahti tarjoaa esiintymismahdollisuuksia, luokkakilpailuja, kokeilumahdollisuuksia, koulutuksia, iltaohjelmaa kaiken ikäisille, elämyksiä ja uusia ystäviä.

VALKEA LINTU
Aikuisten kenttäohjelma, johon osallistumme, on nimeltään Valkea lintu. Ohjelmassa on kaksi vaikeustasoa, joten itse voi valita kummassa haluaa olla mukana. Tule mukaan tutustumaan ohjelmaan.  Ehkä innostut lähtemään myös Lahteen ensi kesänä! Syyslukukauden harjoituskerrat ovat klo 11:00-13:00 seuraavina sunnuntaina 04.11., Puolalan koululla ja  25.11. ja 02.12. Enrgymillä.

TANSSIAISET
Tanssiaiset on 50+ ikäisten halliohjelma, joka esitetään lauantaina Gaalanäytöksessä. Kaikki Portimaossa tai Lausannen Gymnaestradassa mukana olleet sekä kaikki uudet voimistelijat ovat tervetulleita harjoituksiin. Ohjelmasta tehdään lyhennetty ”Konserttiversio” ja se opetetaan alusta alkaen. Syyslukukauden harjoituskerrat ovat Puolalanmäen koululla, klo 16:00-17:30, seuraavina tiiataina: 13.11. ja 27.11

JOS METSÄÄN HALUAT MENNÄ NYT
Jos metsään haluat mennä nyt on perheliikuntaohjelma, jossa esiintyy yhdessä aikuinen & 3-6v lapsi. Harjoittelemme nyt syyslukukaudella vain aikuisten kesken. Lapset tulevat mukaan harjoituksiin vasta kevätlukukaudella. Syyslukukauden harjoituskerrat ovat Energymillä, klo 11.15-12.15, seuraavina sunnuntaina: 11.11. 18.11. ja 25.11.

SUNLAHTI harjoitukset

Tervetuloa mukaan!