TNV:llä iso edustus Cailap Cupin asemalla

Cailap Cup avasi joukkuevoimistelun kilpailukauden Turussa viikonloppuna 27.-28.10.2012. Sunnuntaina 28.10. vuorossa oli asemakilpailu ja TNV:llä olikin usean ryhmän edustus: Lupiinit, Geminit ja Bolidit esiintyivät joukkuevoimisteluohjelmilla ja Kipinärytmiset sekä Kimallerytmiset rytmisen voimistelun joukkueohjelmillaan.

Lupiinien ohjelman tasapainot sujuivat upeasti, mutta yhtäaikaisuuteen jäi parannettavaa. Bolidit olivat innoissaan tapahtumasta ja suorittivat ohjelmansa iloisesti. Geminit onnistuivat hienosti vaativalla ohjelmalla, mutta myös heidän kohdallaan yhtäaikaisuuteen jäi parannettavaa.

Kimallerytmiset muistivat uuden vapaaohjelman hienosti. Kipinärytmisten ohjelmassa pallot karkailivat, mutta esiintymisen iloa löytyi.

Kaikkien ryhmien osalta työ harjoitussaleilla jatkuu ja seuraavan kerran kisataan isänpäivänä 11.11. alueen asemalla.

Kiitos kaikille Cailap Cupin järjestäjille onnistuneesta kilpailuviikonlopusta!