Tixialle kultaa kauden avauksessa

Tixia korkkasi voitokkaasti syksyn kisakautensa lauantaina 3.11.2012 TUL:n avoimissa piirikisoissa Kupittaan urheiluhallilla. Joukkue osallistui 12-14-vuotiaiden kilpasarjaan ja tuloksena oli sarjan ylivoimainen voitto kategorialla B. Ohjelman Amelie-koreografia erottui edukseen virtaavuudellaan, sujuvuudellaan ja omaperäisyydellään. Aamun harjoituksessa tyttöjen suorituksessa oli vielä pientä kisajännitystä, mutta itse kisasuorituksessa vanteet pysyivät kädessä ja vaikeatkin heitot onnistuivat. Kisasuoritus oli muutenkin siisti ja yhtenäinen kokonaisuus. Liikeratojen laajuutta sekä rohkeutta ja eläytymistä suoritukseen harjoitellaan vielä lisää seuraaviin kisoihin. Nappiin sujuneen kauden aloituksen jälkeen voi hyvillä mielin jatkaa ohjelman hiomista kohti ensi lauantain aluekisoja.

Kultamitaliposeeraus