Mitalihuumaa Minirytmiset -tapahtumassa

Perinteinen Minirytmiset -lastentapahtuma käytiin 3.-4.11.2012 Laajasalon palloiluhallilla ja Töölön liikuntahallilla. TNV oli viikonlopun kilpailuissa edustettuna sekä yksilö- että joukkuesarjoissa. Ensimmäisen kilpailupäivän aikana TNV:läiset Mina Koski ja Julia Laine edustivat 12-vuotiaiden yksilösarjoissa saavuttaen jopa hurjat 7 mitalisijaa! Toisena kilpailupäivänä Team Unita saavutti hienosti pronssia juniorijoukkueiden kilpailussa ja  Glitterit -joukkue edusti 1. luokassa vapaaohjelmallaan.

Lauantaina Mina Koski ja Julia Laine menestyivät 12 -vuotiaiden yksilösarjassa

12-vuotiaiden vannesarjassa Julia Laine voitti ja Mina Koski voimisteli kolmannelle sijalle,  kun Elisen Rebecca Gergalo sijoittui toiseksi. Neljännelle sijalle kipusi hienosti TNV-Flex -junorijoukkueessakin voimisteleva Flexin Elli Rauhaniemi.

12-vuotiaiden pallosarjassa Elisen Rebecca Gergalo vei voiton ja Julia Laine saavutti hopeaa. Kolmanneksi voimisteli Elisen Olivia Ishii, neljänneksi Flexin Elli Rauhaniemi. Viidennelle sijalle sijoittui hienosti Mina Koski.

12-vuotiaiden keila- ja nauhasarjaa hallitsi Elisen Rebecca Gergalo, mutta TNV:n Julia Laine ja Mina Koski saavuttivat seuraavat kärkisijat. Keiloilla Mina saavutti hopeaa ja Julia pronssia, nauhalla taas Julia saavutti hopeaa ja Mina pronssia.

Tyttöjen valmentajan Eveliina Koskelon mukaan ”Erityisesti Mina tsemppasi hyvin viime kisasta. Molemmilla tytöillä nauhaohjelmat olivat rauhallisia ensimmäisiksi nauhaohjelmien kisasuorituksiksi. Siihen nähden, että yksilöä on harjoiteltu kovin vähän juniorijoukkue Unitan valmistautumisen takia, olen tyytyväinen lopputulokseen.”

Sunnuntaina joukkueilta nähtiin lupaavia näyttöjä

Sunnuntain juniorijoukkueiden kilpailuissa edusti TNV:n ja Flexin yhteistyöjoukkue Team Unita ja 1. luokan kilpailuissa Glitterit. Päivä alkoi luokkajoukkueiden kilpailulla. Glitterit olivat ainoa kilpailija koko ensimmäisessä luokassa, mutta joukkue esiintyi vapaaohjelmallaan vapautuneesti.  ”Glitterien suoritukset olivat iloisia, ja kehitystä oli nähtävissä viime kilpailusta”, kommentoi Glitterien valmentaja Maiju Korpela. Joukkueessa voimistelivat Emilia Heinonen, Essi Hokkanen, Gabriella Sokolova, Kerttu Viitakantas, Jenna Holi ja Carolina Ilo.

Team Unita  saavutti hienosti pronssisijan neljän juniorijoukkueen joukossa. Kisaa hallitsi Elisen Orkideat ja toiseksi tuli Hämeenlinnan Voimistelijoiden vannejoukkue.  Team Unitassa edustivat Mina Koski, Julia Laine, Elli Rauhaniemi, Helmi Rauhaniemi ja Venla Liukkonen. Joukkueen voimistelijan Minan mukaan ”erityisesti viimeiseen suoritukseen voidaan olla tyytyväisiä ja seuraavaan kisaan lähdemme vielä isommalla tsemppillä!”  Seuran tuomarina toimineen Sini Kotilaisen mukaan  ”Unita oli vartalovaikeusosaamiseltaan näyttävä joukkue. Joukkue suorittaa vauhdikasta ohjelmaa kiitettävän yhtäaikaisesti. Vaihdoissa ja yhteistyöosissa nähtiin vielä suuria pudotuksia, mutta joukkue saanee virheet kuriin tarvittavilla toistoilla. Pienet Glitterit olivat ainoana sarjansa kilpailijana  riemukas ilmestys ja erityisesti suorituspuhtaudessa näkyi paljon kehitystä.”

Kilpailun tulokset löydät täältä. Kiitos Eliselle osaavasta kisajärjestelystä. Kiitos myös TNV:n valmentajille ja voimistelusta hyvästä työstä ja kilpailuedustuksesta sekä onnittelut kaikille onnistuneita suorituksia saavuttaneille.