TNV:lle menestystä TUL:n piirikisoista

TNV edusti TUL:n piirikisoissa lauantaina viiden joukkueen voimin. Tuloksena oli hienoja suorituksia, parantuneita kategorioita ja kaksi mitalia.

Kolibrit -tiimin valmenta Aija Laihinen kertoi molempien joukkueiden aamuharjoituksessa olleen vielä selvästi havaittavissa hermostusta ja suorituksiin jäi vielä parantamisen varaa. Itse kisasuoritukset sujuivat kuitenkin hyvin.

Blue -joukkueen ohjelmaa on hiottu paljon kuluneen viikon aikana ja kisasuoritus osuikin nappiin. Tulokseksi suorituksesta saatiin kategoria 2 ja bonusta ryhdistä! Hyvä tulos lämmitti valmentajien ja tyttöjen mieltä ja antoi lisää tsemppiä kohti seuraavan viikon aluekisoja.

Celeste –joukkueen kisasuorituksessa oli mukana hermostusta, joka näkyi muutamana harmittavana naruvirheenä, vaikka suoritusta itsessään saatiin siistittyä edellisen viikon kisoista. Tulokseksi suorituksesta saatiin kategoria 1 ja bonusta ryhdistä, ikä- ja taitotasolle sopivista vaikeusosista, sekä ilmaisusta. Saavutuksella päästiin myös mitaleille!

Tixia-joukkue osallistui 12-14-vuotiaiden kilpasarjaan ja tuloksena oli sarjan ylivoimainen voitto kategorialla B. Ohjelman Amelie-koreografia erottui edukseen virtaavuudellaan, sujuvuudellaan ja omaperäisyydellään. Valmentaja Anna Nurmi kertoi aamun harjoituksessa tyttöjen suorituksessa olleen vielä pientä kisajännitystä, mutta itse kisasuorituksessa vanteet pysyivät kädessä ja vaikeatkin heitot onnistuivat. Kisasuoritus oli muutenkin siisti ja yhtenäinen kokonaisuus. Liikeratojen laajuutta sekä rohkeutta ja eläytymistä suoritukseen harjoitellaan vielä lisää seuraaviin kisoihin. Nappiin sujuneen kauden aloituksen jälkeen voi hyvillä mielin jatkaa ohjelman hiomista kohti ensi lauantain aluekisoja.

Edellisten lisäksi kisoissa TNV:tä edustivat 10-12 -vuotiaiden sarjassa Black aurinkoisella naruohjelmallaan sekä 14-16 -kilpasarjassa Sendica uudella keilaohjelmallaan.

Mitalijoukkueet Tixia ja Celeste