TNV:lle mitaleja aluekisoista

TNV osallistui Länsi-Suomen aluemestaruuskisoihin viidellä joukkueella ja hienolla menestyksellä. Blackin aurinkoinen naruohjelma sujui hienosti ja joukkue paransi taas sijoitustaan, nyt kategoriana oli 5. Bluen hieno ratsutyttöohjelma sujui taas mallikkaasti ja joukkue sai palkinnoksi kategorian kolme. Sendican kilpaili keilaohjelmalla kilpasarjassa 16-18 ja harjoitukset kohti Tamperetta jatkuvat.

Celeste ja Tixia uusivat viimeviikkoiset mitalisijansa voittaen taas sarjansa. Celesten suoritus oli täsmällinen ja vaikeusosat suoritettiin varmasti. Tixian ohjelma sujui varmasti ja siististi. Vartalosarjat olivat kehittyneet viime viikon kisoista ja myös vaikeat tasapainot pysyivät muodossaan ja välineet liikkuivat niissä täsmällisemmin.

 

TNV:n joukkueet yhteiskuvassa.