Karneolit alueen Asemalla

Isänpäiväsunnuntaina 11.11 Kupittaan urheiluhallissa nähtiin jälleen koko alueelta  iloisia voimistelijatyttöjä, jotka esiintyvät Voimisteluliiton Länsi-Suomen Voimistelun Asematapahtumassa. TNV:stä asemalla esiintyi jopa 5 joukkuevoimistelujoukkuetta: Karneolit, Bolidit, Lupiinit, Geminit, Pinkit, 2 esiintyvää  voimisteluryhmää Estetical ja Estetical junior sekä lukuisia pieniä taitavia rytmisiä voimistelijoita Kimalle-, Kipinä-, Glitteri- ja Kristallirytmisten ryhmistä. Asematapahtuma oli monen pienen voimistelijan kauden kohokohta.

Karneolien uusi naruohjelma sujui Asemalla pääosin hienosti. Karneolien valmentajan Suvi Äijälän mukaan ”erityisesti kaanonkohdat ja hyppelyt onnistuivat, mutta parannettavaa ensi viikon asemaa ajatellen jäi vielä ojennuksissa ja ilmeikkyydessä sekä pienissä rytmityksissä.”  Välineet pysyivät mukana Karneolien ohjelman tahdissa ja tytöt selkeästi tykkäsivät esittää ohjelmaa. Karneolit saivat Arveilta kiitosta mm. nopeudesta ja ketteryydestä.

Omien suoritusten jälkeen kaikki esiintyjät palkittiin mitalein ja valmentajat saivat arveilta eli arvioitsijoilta kirjallisen palautteen. Seuran arveina toimivat Sini Kotilainen, Elina Nikkanen, Janette Liespuu ja Jenni Blom. Kiitos kaikille esiintyjille ja valmentajille esityksistä, Arveille palautteesta sekä katsojille  kannustuksesta.  Kiitos myös järjestäjille mukavasta päivästä!