Glitteri- ja Kristallirytmiset voimistelivat TLS-Asemalla ja avoimen RV-kisan 8-10 -vuotiaiden sarjassa

Turun Liikuntaseura järjesti rytmisen voimistelun avoimet yksilökisat ja TLS-aseman 18.11. Turussa Nunnavuoren palloiluhallilla. Kaikkiaan kilpailuun osallistui yli 30 TNV:läistä voimistelijaa.Päivän aikana nähtiin paljon onnistumisia, voimistelijamme menestyivät monessa sarjassa ja toki kaikki saivat myös kaivattua kisakokemusta matkalla kohti seuraavia tavoitteita.  

Glitterirytmisistä 8-10 -vuotiaiden yksilösarjoissa esiintyivät Kerttu, Gabriella, Caroliina, Essi, Jenna, Emilia ja Emmi. Asemalla nähtiin lisäksi Glittereiden Vilma ja Mimosa sekä pienempien Glitterien joukkue. Valmentaja Maiju Korpelan mukaan ”kisat sujuivat kaikilta Glittereiltä tänään melko hyvin.”  Valmentaja Noora Palmroos kiitteli erityisesti suojattiensa Caroliinan ja Gabriellan ahkeraa treenaamista ja siitä johtuvaa huikeaa kehitystä. Noora näki voimistelijoidensa kehityksen erityisesti suorituspuhtaudessa.  Glittereiden Kerttu voimisteli vapaalla ikäsarjansa kolmanneksi ja Caroliina taas taiteili pallolla ikäsarjansa kolmanneksi. Glittereitä valmentavan ja kisassa tuomarina toimineen Eveliina Koskelon mukaan kisa näytti sen, että  Glitterit ovat menneet viime aikoina huimasti eteenpäin.

Kristallirytmisistä Asemalla esiintyi Julia, Belma, Emma K, Ilona, Emma S, Vanessa, Anna L, Anna T ja Olivia.  Vanessa, Emma, Anna L ja Mimosa esiintyivät tänään ensimmäistä kertaa välineillä ja jännitys näkyi esimerkiksi pienissä suunnan unohduksissa. Valmentaja Noora Palmroos näki kehityssuunnan kuitenkin positiivisena ja muistuttaa, että ”eka esiintymiskerta kerta on aina jännittävin!”

Tällä kertaa D2 eli välinevaikeusosien arviointi jäi kisasta pois ymmärrettävästi vähäisen tuomarien määrän takia. TNV onnittelee ja kiittää kaikkia voimistelijoita ja valmentajia hyvästä työstä ja toivottaa harjoitusintoa tuleviin koitoksiin. Onnittelut myös kaikille menestyjille sekä heidän valmentajilleen. Suurkiitos myös onnistuneista järjestelystä kilpailun järjestäneelle Turun Liikuntaseuralle. Kilpailun kaikki tulokset löydät täältä.

Glitterit ja kaikilla välineillä kultaa voimistellut Julia 18.11. kilpailuissa

Glitterit ja kaikilla välineillä kultaa voimistellut Julia 18.11. kilpailuissa