Julia nappasi Turussa kultaa kaikilla voimistelemillaan välineillä 12-vuotiaiden sarjassa

Turun Liikuntaseura järjesti rytmisen voimistelun avoimet yksilökisat ja TLS-aseman 18.11. Turussa Nunnavuoren palloiluhallilla. Kaikkiaan kilpailuun osallistui yli 30 TNV:läistä voimistelijaa.Päivän aikana nähtiin paljon onnistumisia, voimistelijamme menestyivät monessa sarjassa ja toki kaikki saivat myös kaivattua kisakokemusta matkalla kohti seuraavia tavoitteita.

12-vuotiaiden sarjassa nähtiin Tähtirytmisten Julia Laine, kun Mina Koski joutui perumaan osallistumisensa sairastumisen vuoksi. Julia taituroi kultaa kaikista voimistelemistaan välineistä. Julian valmentajan Eveliina Koskelon mukaan ”Julialla oli tänään tavoitteena treenata esiintymistä ja eläytymistä.” 

Tällä kertaa D2 eli välinevaikeusosien arviointi jäi kisasta pois ymmärrettävästi vähäisen tuomarien määrän takia. TNV onnittelee ja kiittää kaikkia voimistelijoita ja valmentajia hyvästä työstä ja toivottaa harjoitusintoa tuleviin koitoksiin. Onnittelut myös kaikille menestyjille sekä heidän valmentajilleen. Suurkiitos myös onnistuneista järjestelystä kilpailun järjestäneelle Turun Liikuntaseuralle. Kilpailun kaikki tulokset löydät täältä.

Glitterit ja Julia Laine poseeraavat Avoimessa kilpailussa 12-vuotiaiden sarjassa Julia Laine nappasi kultaa kaikilla voimistelemillaan välineillä