Lähde kanssamme katsomaan joukkuevoimistelun MM-kisoja 2013

Lähde katsomaan hyvässä TNV-seurassa joukkuevoimistelun maailmanmestaruuskisoja. Kyseessä on joukkuevoimistelun upein tapahtuma. Tunnelma kotikisoissa on perinteisesti ollut huikea!

Joukkuevoimistelun MM-kisojen finaali lauantaina 8.6.2013 kello 15 Isku Arenalla, Lahdessa.

A-etukatsomon lippujen hinta on 30 euroa kappale (+ Lippupalvelun palvelumaksu).

B-, C- ja D-sivu- ja takakatsomoiden lippujen hinnat ovat 20-25 euroa, joista saa Sun Lahden osallistujapassilla n. 5 euron alennuksen. Ryhmät voivat halutessaan ostaa itse halvempia lippuja näihin katsomoihin.

Lauantaina MM-kisojen jälkeen Isku Arenalla pidetään kello 20 hieno Sun Gala -näytös, jossa esimerkiksi TNV:n seniorit esiintyvät Tanssiaiset-ohjelmalla. TNV:n kautta voi varata A-katsomoon lippuja hintaan 20 euroa.

TNV järjestää halukkaille menopaluu bussikuljetuksen Turusta Lahteen. Bussimatkan hinnaksi tulee n. 15 euroa riippuen osallistujien määrästä. Bussimatkalle ilmoittaudutaan erikseen lähempänä. Bussit tilataan ilmoittautuneiden mukaan ja on mahdollista, että ensimmäinen bussi lähtee heti MM-kisojen päätyttyä ja toinen bussi Sun Galan jälkeen.

Varaa lippusi TNV:n kautta MM-kisoihin A-katsomoon hintaan 30 euroa (+ Lippupalvelun palvelumaksu) ja/tai Sun Galaan A-katsomoon hintaan 20 euroa (+Lippupalvelun palvelumaksu) Sitovat ilmoittautumiset 3.12. mennessä: Taru Thorburn 040-5813925 tai taru.thorburn@tnv.fi. Seura ostaa liput ilmoittautuneille, jonka jälkeen ilmoittautuneille lähetetään lasku.