Strassirytmiset Hämeenlinnan luokkanousukilpailuissa 2.12.2012

Strassirytmiset osallistuivat 2.12.2012 Hämeenlinnassa järjestettyihin luokkanousukilpailuihin. Kilpailuun osallistui Lotta 1.luokassa sekä Katariina ja Wilma 3.luokassa.

Kisapäivän aloitti Lotta, joka teki 1.luokassa hienon suorituksen. Lotta sijoittui kilpailussa sijalle 16 ja pääsi myös palkintojenjakoon mukaan. Yhteensä tyttöjä oli reilu 90, joten hieno suoritus! Lotalle kilpailut olivat ensimmäiset rytmisen voimistelun luokkanousukilpailut, joten tästä on hyvä jatkaa seuraavia kisoja kohti.

3.luokassa ensimmäisenä kilpaili Katariina. Katariina onnistui vapaaohjelmassaan hienosti ja suoritus oli ehdottomasti kauden paras. Naruohjelmassa tuli selkeitä välinevirheitä, jotka karsivat kokonaispisteiden määrää. Katariinan vanneohjelmassa oli alussa pientä haparointia, mutta ohjelma parani loppua kohti ja onnistui lopulta hyvin. Katariinalla oli vanneohjelmassa paljon vaikeita ja isoja heittoja, jotka hän onnistui tekemään puhtaasti. Ohjelman lopussa onnistunut vaikea ja näyttävä heitto sai yleisön puhkeamaan äänekkäisiin aplodeihin:)

Wilma kilpaili 3.luokan viimeisessä ryhmässä sunnuntai-iltana. Wilma aloitti vanneohjelmalla, jossa tuli muutama iso välineen pudotus. Wilman vapaaohjelma sen sijaan onnistui upeasti ja siitä tuli päivän parhaat pisteet! Pallo-ohjelmassa Wilma osoitti varmaa välineen käsittelyä. Vartalon vaikeusosissa jäi vielä onnistumisen varaa, vaikka eteenpäin on menty paljon.

Kaiken kaikkiaan hieno päivä strasseille ja onnistuneet kauden viimeiset kilpailut, josta on hyvä jatkaa kohti uusia ohjelmia ja kevään haasteita!