Tanssin kiireinen viikko huipentui Enerteensien kultaan!

Kulunut viikko on ollut kiireinen TNV:n tanssijoukkueille – esiintymisten täyteinen  huipentui lopulta Enerteensien ensimmäiseen sijaan TUL:n alueellisissa kulttuurikilpailuissa!

Maanantaina valloitettiin yleisö seuran joulunäytöksessä. Uniq ja Enerchics esiintyivät ensimmäisessä näytöksessä. Energizer, Enerteens sekä menneen kesän Eurogym-tapahtumaa varten Crystalseista, Fameista, Energizereistä ja Enerteenseista koottu TNV Dance Finland toisessa näytöksessä. Näytösvideoiden perusteella ohjelmia hiottiin pitkin viikkoa, itsenäisyyspäivä mukaan lukien.

Lauantaina luvassa olivat Voimisteluliiton alueelliset Show-kilpailut Liedossa, joissa Enerchics ja Uniq kilpailivat yli 16-vuotiaiden vapaatanssi-sarjassa päätyen sijoille 9. ja 11. Molemmat joukkueet tekivät kelpo suoritukset uusilla kisaohjelmillaan.

Sunnuntaina aamu aloitettiin Caribiassa TUL:n alueellisissa kulttuurikilpailuissa. Enerchics kilpaili yli 18-vuotiaiden ryhmäshow-sarjassa saavuttaen pronssia ja Energizer 16-18-vuotiaiden ryhmäshowssa ollen viidensiä. Ihanan energiset nuorimmaisemme, Enerteensit hymyilyttivät hyvällä boogiellaan 12-14-vuotiaiden ryhmähiphop-sarjassa tuoden seuraan kultamitalit. Varsinkin tyttöjen ilmaisu näytti kehittyneen huimasti viime kaudesta.

Kisan jälkeen osa Enerteenseista ja Energizereista suuntasi vielä täpötäyden Logomon lavalle esiintymään Kaisakin näytöksessä vielä viimeisen kerran TNV Dance Finland-kokoonpanossa. Uniqin, Crystalsien ja Famejen tytöt loistivat tietenkin myös lavalla.

Joukkueiden valmentajat Lotta Lähteenmäki, Karoliina Koivisto, Marianna Salminen, Jenny Pitkäkaski, Crista Valtanen, Ilona Korpela, Iina Toukonen ja Kirsi Uusikartano olivat kaikki tyytyväisiä viikon suorituksiin. Tytöt ovat tehneet koko syksyn ahkerasti töitä ja valmentajat kiittävätkin ihanan motivoituneita lapsosiaan!

Energizereistä ja Enerteenseistä koostunut TNV Dance Finlandin puolikas

Energizereistä ja Enerteenseistä koostunut TNV Dance Finlandin puolikas

Kauhua TULin kisoissa tarjonneet Energizerit

Kauhua TULin kisoissa tarjonneet Energizerit

Voittoisat Enerteensit suorituksen jälkeen mitaleita noutamassa

Voittoisat Enerteensit suorituksen jälkeen mitaleita noutamassa

Enerchics Caribian auringossa

Enerchics Caribian auringossa

Kultatiimi Enerteensit ennen kisasuoritusta

Kultatiimi Enerteensit ennen kisasuoritusta

Voimisteluliiton Shown tunnelmaa

Voimisteluliiton Shown tunnelmaa