Tixian toinen ohjelmaleiri takana

Tixialla on ollut tammikuussa kaksi treenileiriä koreografien Petran ja Kartsun johdolla. Ensimmäinen leiri oli joululomalla heti tammikuun alussa Energymillä ja toinen leiri nyt viikonloppuna 18.1-19.1.2013 Suvituulessa ja Energymillä. Kevään vapaaliikeohjelmaa rakennettiin ja hiottiin hiki hatussa. Uusi 14-16 -vuotiaiden sarja tuo runsaasti lisää haasteita kevätkauteen.

Ohjelman alku on nyt leirien jälkeen hyvässä mallissa. Ohjelman musiikki ja teema innostavat sekä tyttöjä että valmentajia. Taas kerran Tixialle on tulossa aivan uudenlainen liikekieli ja kokonaisuus. Erityisesti leirillä keskityttiin vartalosarjoihin ja variaatioihin. Ensimmäisen kerran päästiin myös harjoittelemaan ohjelmaan kuuluvaa nostoa, mikä oli tytöille uutta ja haastavaa. Perjantain leiripäivä päättyi saunomiseen, uimiseen ja herkulliseen pizzaan ja lauantaina harjoitusten lomaan kuului studiokuvausta. Treenaustahti tästä kiihtyy kohti ensimmäistä kevätkauden kisaa.

Tässä välähdyksiä kevään vapaaliikeohjelmasta: