Uusi pukuhuone on valmis ja käytössä!

Energymin pukuhuonelaajennus on valmis. Remontin myötä pukuhuone 1 laajeni melkoisesti. Saimme samalla käyttöömme kolme uutta suihkua ja jopa 66 uutta lukollista lokerikkoa. Uudesta pukuhuoneesta on pääsy suoraan Energialähteeseen, joten isoon saliin ei tarvitse kiertää enää aulan kautta.

Myös aulan tilat kasvoivat remontin myötä. Lapset saivat oman tilan aulasta piirustustouhuja varten. Pukuhuone 2 on myös normaalisti käytössä. Tämä pukuhuone ja sen suihkutilat ovat varattu miesten käyttöön maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16.00-18.00 ja tiistaisin klo 16.00-19.00 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin aamutuntien aikana, muuten tämäkin pukuhuone on naisten ja lasten käytössä.

Kiitämme kaikkia kärsivällisyydestä remontin aikana ja toivomme, että uusi pukuhuoneemme palvelee käyttäjiään hyvin.

Tervetuloa tutustumaan!

..
.