Rytmisessä tapahtuu: Mina ja Julia N-ryhmään ja tuomarit koulutuksessa

Mina ja Julia upeasti kansalliseen rytmisen voimistelun N-ryhmään!

2000 -syntyneet rytmiset voimistelijamme Mina Koski ja Julia Laine osallistuivat 40 noin neljänkymmenen muun rytmisen voimisteljan  ohella Kisakalliossa 20.1.2013 järjestettyyn nuorten avoimeen leiripäivään ja N-ryhmän valintatilaisuuteen. ”Karsinta oli tiukka ja leiripäivän anti kattava sekä monipuolinen”, summasi tyttöjen valmentaja Eveliina Koskelo päivää. Sekä Mina että Julia valittiin valintatilaisuuden pohjalta N-ryhmään! Rytmisen voimistelun nuorten valmennusryhmä eli N-ryhmä 12-15 vuotiaiden nuorten sarjaan kuuluvien valmennusryhmä, jolle järjestetään Voimisteluliiton tukemia leirityksiä. Valmentaja Eveliina on tyytyväinen suojattiensa kehitykseen ja kertoo tyttöjen olevan innoissaan tulevista N-ryhmän leireistä. Lisäksi TNV-Flex Unita -joukkueen Venla pääsi N-ryhmään ja Elli varasijalle. Onnea tytöille ja valmentajille upeasta saavutuksesta!

N-ryhmän leiri oli tehokas

N-ryhmän leirillä karsinta oli tiukka ja harjoittelu tehokasta! kuva: svoli.fi

Rytmisen voimistelun tuomareita koulutuksessa

Rytmisen voimistelun olympiadi on vaihtunut  kauteen 2013-2016 . Olympiadin vaihtuessa säännöissä on paljon uudistuksia ja kaikkien tasojen tuomarit joutuivat uusimaan tuomarikorttinsa osallistumalla tuomarikurssille. Rytmisen voimistelun 1. ja 2. tason tuomarikoulutus järjestettiin 2.-3.2. Helsingissä. TNV:stä kurssille osallistui Eveliina Koskelo, Noora Palmroos, Maiju Korpela, Emmiina Kallio, Minttu Ranne, Anneli Viitakangas ja Riikka Helenius. ”Koulutus oli tehokas ja onnistunut; kouluttajat Saila, Alexandra ja Emma opastivat meitä erinomaisesti. Nyt rankka ja väsyttävä opiskelu on hetkeksi takana. Koetuloksia odotellaan”, kertoi koulutukseen osallistunut edellisen olympiadin tuomari Eveliina Koskelo. TNV kiittää tuomarikoulutukseen osallistuneita!

Olympiadi 2013-2016 on alkanut!