TNV:n voimistelijoita rytmisen voimistelun Minirinkiin

15.-17.2.2013 Kisakalliossa järjestetylle Minirytmisten avoimelle leirille ja Miniringin valintatilaisuuteen osallistui suuri määrä vuosina 2005-2001 syntyneitä voimistelijoita. Viikonlopun aikana yhteensä 153 voimistelijaa sai arvokasta valmennusta ja uusia oppeja huippuvalmentajilta Tatjana Golovinalta, Ulla Meltsakselta, Silja Ahoselta ja Julia Romanjukilta.

Vuoden 2013 Minirinkivalinnat on julkaistu Voimisteluliiton sivuilla. 2005-2003 syntyneiden ryhmään pääsivät TNV:läisistä Olivia Hovi, Eva Inginen ja varapaikalle Kerttu Viitakangas, Sari Gu, Aida Kauppinen ja Emilia Liukkunen. 2002-2001 syntyneiden ryhmään pääsi TNV:läisistä Senja Aaltonen ja varapaikalle Julia Rihko. Olivia, Eva, Sari, Aida, Emilia, Julia ja Senja edustavat TNV:n Kipinärytmisiä ja Kerttu Glitterirytmisiä.

Onnittelut voimistelijoille ja valmentajille Minttu Ranteelle, Mia Ranteelle, Noora Palmroosille  ja Maiju Korpelalle hienoista saavutuksista!