Seuran katselmus aloitti Tixian kevään kilpailukauden

TNV:n joukkuevoimisteluohjelmien katselmus pidettiin sunnuntaina 10.3.2013 Hepokullan koululla. Tixia esitti katselmuksensa ensi kertaa kevään kilpailuohjelmansa. Ensimmäisessä näytössä ilmassa oli vielä jännitystä, mutta toisessa näytössä suoritus oli jo vapautuneempi. Uusi ohjelma sai kiitosta virtaavuudestaan ja soljuvasta musiikistaan. Ohjelman alku oli intensiivinen ja piti katsojan otteessaan. Tyttöjen jalkatekniikka ja tasapainosarjat saivat myös positiivista huomiota. Vartalosarjoja, hyppyjen alastuloja ja yhtäaikaisuutta harjoitellaan vielä lisää tulevina viikkoina. Joukkueelle ja valmentajille jäi katselmuksesta kokonaisuutena positiivinen fiilis. Tästä on hyvä tiivistää treenausta ja jatkaa ohjelman hiomista kohti aluekisoja.