Kristallit katselmuksessa

TNV rytmisen voimistelu katselmus järjestettiin 7.3. Hepokullan koululla. Katselmuksessa nähtiin yhteensä yli 50 esitystä voimistelijoilta. Tytöt pääsivät näyttämään harjoittelun tuloksia ja keräämään esiintymiskokemusta. 

Katselmuksessa nähtiin sekä vapaa- että välineohjelmia yksilöiltä ja joukkueilta. Kristallit esiintyivät yksilöohjelmilla ja narujoukkueen voimin.

 

Valmentaja Nooran sanoin:

”Valmentajan silmissä katselmus oli hyvää harjoitusta tulevaa kilpailukautta silmällä pitäen, ohjelmat ovat vielä kesken ja maalis-huhtikuu onkin tehokasta ohjelmien harjoittelua. Ohjelmia on juuri muutettu ja tehty uusia ohjelmia joten keskeneräisyys ei tullut mitenkään yllätyksenä. Olen luottavaisin mielin tyttöihini, että ohjelmat saadaan kuntoon ennen kilpailukauden varsinaista alkamista.”

 

Kiitos kaikille vapaaehtoisille avusta, valmentajille työpanoksesta ja tytöille onnea kisakauteen!