TNV:n valmennusvastaava Noora valmistui ammattivalmentajaksi

Noora Palmroos

Noora Palmroos

Seuramme valmennusvastaava ja rytmisen voimistelun valmentaja Noora Palmroos on viime kausien aikana ahkeroinut valmennuksen lisäksi kouluttautumalla ja valmistunut 13.2.2013 ammattivalmentajaksi. 

Valmentajan ammattitutkinto on näyttötutkintojärjestelmään kuuluva ammatillinen aikuiskoulutus. Tutkinnon suorittajille laaditaan henkilökohtainen opiskelu- ja näyttösuunnitelma. Valmentajan ammattitaito osoitetaan koulutuksessa näytöin. Koulutus toteutettiin yhteistyössä Suomen Voimisteluliiton, Jääkiekkoliiton sekä Kisakallion urheiluopiston kanssa. 

Koulutuksen tavoitteena on antaa osaamista toimia valmentajana kansallisen tason kilpa- ja huippu-urheilussa, yksilö- ja joukkuelajien valmentajana, valmennuksen suunnittelu- ja koulutustehtävissä tai yrittäjänä pääasiassa liikunta-alan yhteisöissä.

Lämpimät onnittelut Nooralle hienosta saavutuksesta!