TNV:n katselmuksissa monipuolisia ja iloisia suorituksia

TNV:n rytmisenvoimistelun katselmus järjestettiin 3.3. ja joukkuevoimistelun katselmus 10.3. Hepokullan koululla.

3.3. järjestetyssä rytmisen voimistelun katselmuksessa oli mukana iso joukko TNV:n rytmisiä voimistelijoita ja yhteensä yli 50 esitystä. Katsojat pääsivät nauttimaan voimistelijoiden kevään harjoittelun tuloksista sekä tytöt pääsivät keräämään esiintymiskokemusta ohjelmillaan ennen varsinaisen kisakauden alkua. Rytmisen voimistelun olympiadi on vaihtunut kauteen 2013-2016 ja olympiadin vaihtuessa säännöissä on paljon uudistuksia. Uusien sääntöjen myötä kaikki voimistelijat ovat ahkeroineet joko kokonaan uusien tai muokattujen ohjelmien parissa. Katselmuksessa nähtiin sekä vapaa- että välineohjelmia yksilöiltä ja joukkueilta Kristallirytmisten, Kimallerytmisten, Glittereiden, Kipinärytmisten, Tähtirytmisten sekä Juniorijoukkue Team Unitan voimistelijoilta.  Varsinkin yksilösuorituksissa nähtiin iloisia voimistelijoita ja tytöt ovat tehneet ahkerasti töitä ja kehittyneet paljon.

Katsojilla oli mahdollisuus äänestää katselmuksen iloisinta esiintyjää / joukkuetta. Rytmisen voimistelun katselmuksen iloisimmaksi esiintyjäksi äänestettiin Jonna Lehto (2003) Kipinärytmisistä.

Joukkuevoimistelun ja tanssin yhteisessä katselmuksessa 10.3. yleisö sai nauttia upeista kevään vapaaohjelmista ja tanssiesityksistä. Voimistelijoille ja tanssijoille katselmus oli kevään ohjelmien ensi esiintyminen ja toimi hyvänä harjoitustilaisuutena tulevia kisoja varten. Moni joukkuevoimistelun joukkueista on noussut kevääksi uuteen sarjaan, joten kevät tuo runsaasti lisää haasteita kisakauteen. Katselmuksessa esiintyivät asemasarjasta Karneolit, 10-12-vuotiaiden sarjasta Geminit, Lupiinit, Pink sekä Kolibrit Black. Katselmuksessa 12-14-vuotiaiden mestaruussarjan edustuksesta vastasivat Kolibrit Celeste ja Blue ja 14-16 vuotiaiden kilpasarjan edustuksesta vastasi Tixia.  Tanssiryhmistä katselmuksessa esiintyivät Enerteens ja Energizer vauhdikkailla ohjelmillaan. Rytmisen voimistelun juniorijoukkue Team Unita esiintyi myös joukkuevoimistelun katselmuksessa. Mukana katselmuksessa olivat myös Turun Urheiluliiton joukkueet Exea ja Nefrit.

Myös Joukkuevoimistelun ja tanssin yhteisessä katselmuksessa katsojat saivat äänestää iloisinta esiintyvää joukkuetta. Tällä kertaa iloisimman esityksen palkinnon saajaksi äänestettiin Geminit- joukkue (2004-2002).

Suurkiitos mukana olleille tuomareille, valmennusvastaaville sekä valmentajille työpanoksesta.  Lämmin kiitos myös kaikille vapaaehtoisille avusta varsinkin voimistelumattojen laitossa ja joukkueenjohtajille buffetin järjestämisestä.

Onnea vielä kaikille tytöille ja joukkueille tulevaan kisakauteen!

 

RV-Katselmuksen iloisin esiintyjä, Jonna Lehto
.
JV-Katselmuksen iloisin joukkue, Geminit
.
Yhteiskuva JV-Katselmuksesta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JV-katselmuksen iloisin joukkue, Geminit