Joukkuevoimistelun aluekisoissa seitsemän TNV:n joukkuetta

Joukkuevoimistelun aluemestaruuskilpailut käytiin lauantaina 6.4.2013 Kupittaan urheiluhallissa. Kilpailuun osallistui Turun Naisvoimistelijoilta seitsemän joukkuetta: Geminit, Kolibrit Black, Lupiinit Lime, Pink, Kolibrit Blue, Kolibrit Celeste ja Tixia. Kaikki joukkueet olivat kehittyneet huimasti ja oli ilo seurata taidokkaita ohjelmia. Voimistelijat saivat arvokasta kilpailukokemusta ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti kauden seuraavia kilpailuja. 

Sarjassa 10-12 TNV:tä edusti neljä joukkuetta, Lupiinit Lime, Kolibrit Black, Geminit ja Pink, joista Lupiinit Lime, Geminit ja Pink olivat kaikki ensikertalaisia ”oikeissa kisoissa”. Ensimmäisenä suoritti Lupiinit Lime iloisella ohjelmallaan oransseissa puvuissa. Joukkue saavutti kategorian 8. Kolibrit Black esitti pirteän Charleston -tyylisen ohjelmansa siististi. Joukkue saavutti kategorian 6. Seuraava TNV:n joukkue oli Geminit mukaansatempaavalla ja vaudikkaalla ohjelmallaan. Joukkue sai bonusta taito-osista, saavutti kategorian 2 ja heidät myös palkittiin. Onnea Geminit! Pink -joukkue esitti tyttömäisen ohjelmansa yhtäaikaisesti saavuttaen kategorian 5.

Ensimmäistä kauttaan sarjassa 12-14 kilpailivat TNV:n Kolibrit Celeste ja Blue. Sarjan aloitti Kolibrit Blue taidokkaalla ohjelmallaan saavuttaen yhteispisteet 12,80 ja sijoittuen seitsemänneksi. Seuraavana sarjassaan esiintyi Kolibrit Celeste merihenkisellä ja tunnelmallisella ohjelmallaan. Kolibrit Celeste saavutti yhteispisteet 14,75 ollen kilpailussa neljänsiä. Kilpasarjan 14-16 -sarjan edustuksesta vastasi Tixia. Joukkue esiintyi tunnelmallisesti ja vakuuttavasti saavuttaen yhteispisteet 12,19. Näillä pisteillä joukkue sijoittui toiseksi omassa sarjassaan. Onnea tytöille ja valmentajille!

Kilpailun kaikki tulokset löytyvät täältä.

Seuran tuomarina kilpailussa toimi Elina Nikkanen ja Mia Ranne. Kiitokset tuomareille!

Kiitokset kannustusjoukoille ja kaikille esiintyjille ja valmentajille upeasta työstä! Kiitos myös järjestävälle seuralle Lahjan tytöille mukavasta päivästä!

Geminit -joukkue saavutti kategorian 2! Joukkue sai hienosti myös bonusta taito-osista. Kuvaa klikkamalla saat sen suuremmaksi.

 

Tixia (ylh) ja PINK -joukkue (alh). Kuvaa klikkamalla saat sen suuremmaksi.

Kolibrit-Celeste saavutti sarjansa neljännen sijan! Kuvaa klikkamalla saat sen suuremmaksi.

Kolibrit-Celeste,Kolibrit-Blue,Kolibrit-Black ja Lupiinit-Lime joukkueet. Kuvaa klikkamalla saat sen suuremmaksi.