Edustava joukko TNV:n voimistelijoita alueen Asematapahtumassa

Länsi-Suomen alueen Voimistelun Asema järjestettiin sunnuntaina 7.4.2013 perinteiseen tapaan Kupittaan urheiluhallissa.  Asema on lasten kilpailu, johon jokainen n. 7 – 12-vuotias voimistelija, ryhmä tai yksilö, on tervetullut näyttämään taitojaan. Tällä kertaa upea tapahtuma järjestettiin Lahjan Tyttöjen puolesta. Pienten voimistelijoiden ja tanssijoiden esitykset olivat lumoavia ja täynnä iloista intoa. TNV:n joukkueiden ja yksilöiden puurtaminen saleillla on tuonut tulosta, sillä TNV:n ryhmät ja yksilöt olivat kehittyneet sekä taidollisesti että ilmaisultaan!

Estetical ja Estetical junior -ryhmät ovat tyttöjen avoimia, esiintyviä voimisteluryhmiä, joihin kaikki kiinnostuneet tytöt ovat tervetulleita. Ryhmien tavoitteena on saada onnistumisen elämyksiä toisia kannustaen. Onnistumisen elämyksiä saatiin myös voimistelun asemalla, jossa ryhmät esiintyivät. ”Estetical junior-ryhmän pirteät pingviinit hurmasivat yleisön yhtäaikaisella suorituksella”, kertoi 7-9-vuotiaiden tyttöjen ylpeä valmentaja Hanna Anttila. Hanna  valmentaa myös vanhempien, 10-12 -vuotiaiden tyttöjen Estetical -ryhmää. Hannan mukaan ”Estetical-ryhmän suoritus oli yhtenäinen onnistunut kokonaisuus”.

Joukkuevoimistelujoukkue Karneolit esitti iloisesti ja reippaasti ohjelmansa. Karneolien valmentajan Suvi Äijälän mukaan”erityisesti ohjelman alkuosa onnistui yhtäaikaisesti ja napakasti!”

Joukkuevoimistelutiimi Lupiinit kisaa kahdella ryhmällä: Lupiinit Lime ja Lila. Lupiinit Lila esitti taitojaan tyylikkäästi Asemalla. Joukkueen valmennuksesta vastaava Riikka Andersson kiitteli joukkueensa edistymistä. ”Lilan tytöiltä onnistui hienosti sekä rintaseisonta että tasapainot”, valmentaja Riikka summasi.

Glitterirytmiset -ryhmän voimistelijat esittivät Asemalla yksilöohjelmia ja joukkueena rytmisen voimistelun pallo-ohjelman. Kristallirytmiset taas esintyivät yksilöohjelmien lisäksi joukkueena rytmisen voimistelun naruohjelmalla. Valmentaja Noora Palmroosin mukaan ”Glitteri- ja Kristallijoukkueet esiintyivät Asemalla yllättävän positiivisesti!”.  Valmentaja Nooran mukaan Glitteri- ja Kristallivoimistelijat ovat ovat opetelleet viime aikoina paljon uusia ohjelmia. Tytöt ovatkin valmentajan mukaan sisäistäneet uudet ohjelmat hyvin. Joukkueen valmentajat olivat pääosin tyytyväisiä suojattiensa Asemapäivän esityksiin.

Kipinärytmiset -ryhmän voimistelijat esiintyivät yksilöohjelmilla ja useampana rytmisen voimistelun pallojoukkueena. Suurin osa Kipinärytmisistä kuuluu myös  TNV:n joukkuevoimistelujoukkueeseen Geminit, joka esiintyi myös Asemalla.

Kiitos kaikille esiintyjille ja valmentajille esityksistä, Arveille palautteesta sekä katsojille  kannustuksesta. Kiitos myös järjestäjälle, Lahjan Tytöille, onnistuneesta Asematapahtuma -päivästä!

TNV haluaa lisätä uutiseen kaikkien Asemalla esiintyneiden TNV:n ryhmien kuvia! Edellä mainittujen ryhmien voimistelijoiden vanhempi, jojo tai valmentaja – jos sinulla on Asematapahtumasta 7.4. kuvamateriaalia, voit lähettää kuvia uutiseen täältä.

Yhteiskuva TNV:n Asemaesiintyjistä

Karneolit Asemalla

Estetical Alueen Asemalla