PINK aluemestaruuskilpailuissa!

Joukkuevoimistelun aluemestaruuskilpailut käytiin lauantaina 6.4.2013 Kupittaan urheiluhallissa. Kilpailuun osallistui Turun Naisvoimistelijoilta seitsemän joukkuetta: Geminit, Kolibrit Black, Lupiinit Lime, Pink, Kolibrit Blue, Kolibrit Celeste ja Tixia. Kaikki joukkueet olivat kehittyneet huimasti ja oli ilo seurata taidokkaita ohjelmia. Voimistelijat saivat arvokasta kilpailukokemusta ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti kauden seuraavia kilpailuja. Pink -joukkue esitti tyttömäisen ohjelmansa yhtäaikaisesti saavuttaen kategorian 5. Onnea tytöille ja valmentajille!

Kilpailun kaikki tulokset löytyvät täältä.

Seuran tuomarina kilpailussa toimi Elina Nikkanen ja Mia Ranne. Kiitokset tuomareille!

Kiitokset kannustusjoukoille ja kaikille esiintyjille ja valmentajille upeasta työstä! Kiitos myös järjestävälle seuralle Lahjan tytöille mukavasta päivästä!

PINK -tytöt ja ahkerat valmentajat Karoliina, Petra ja Heini.

Tixia (ylh) ja PINK -joukkue (alh). Kuvaa klikkamalla saat sen suuremmaksi.